Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 228 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 516227
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ταξιδι λοιπον απο Κρητη για συναντηση με την μια και μοναδικη Ελενα!!Επικοινωνια ευκολη με το μαγαζι..Χτυπαω κουδουνι με υποδεχεται η Ελενα στην πορτα με τα εσωρουχα της και περιμενοντας την υπευθυνη για το αντιτιμο με βαζει και περναω μεσα..Κανω ντουζακι και μετα απο 5 λεπτα ερχεται η Ελενα χαμογελαστη "πονηρα ομως" μιλαμε 1 2 λεπτα και ξαφνικα με σπρωχνει στο μασαζοκρεβατο και αρχιζει και μου κανει στριπτιζ,χαθηκα για κανα 10λεπτο,πεταμενα τα εσωρουχα,ολογυμνη και μπαινει στο μπανιο,δε χανω ευκαιρια και προτεινω να την κανω εγω..Μη τα πολυλογω φιλια και γλυψιματα,τελειωνουμε απο το ντουζ και με βαζει ανασκελα και αρχιζει το μασαζ,με τα χερια,με τα βυζια της,με το κωλο της,με το μουνακι της το υπεροχο,με τα ποδια της,με ολο της το σωμα..Το ιδιο και μπρουμητα,που να αντεξω,με αρχιζει στις πιπες,τελεια πιπα και μετα μου κανει τωρα η σειρα σου να δω τι κανετε εσεις οι Κρητικοι..Την εγλυψα σα να μην υπαρχει αυριο,καυλωσαμε και οι δυο και περνει το προφυλακτικο την γυρναω στα 4 και γαμιοτανε τελεια,απο την καυλα δεν αντεξα και τελειωσα..Κουβεντα και ξανα για ντουζ,με εκανε και την εκανα καινουργια..Αξεχαστη εμπειρια,τελεια γυναικα και οι υπηρεσιες αξιζουν με το παραπανω πραγματικα!!Κολαση!!Την ευχαριστω πολυ για ολα!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό