Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 140 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 100702
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Eπισκεψη στο ελαιοτριβειο για εξαργυρωση του 50% free fuck.

Στην υποδοχη ηταν μια ευγενικη αλλοδαπη κυρια, που μου εξηγησε τα προγραμματα και παρουσιασε τις κοπελες. Για να πω την αληθεια δεν μου εκανε το μεγαλο κλικ καμμια, παρ’ολο που τα κοριτσια ηταν λιγο παραπανω από τον μεσο ορο αυτων των καταστηματων.

Ο χωρος υποδοχης μεγαλος με δερματινους μαυρους καναπεδες, και με συστημα διαχωρισμου με συρομενη μεγαλη κουρτινα, κατι το πολύ θετικο διοτι φροντιζουν για την διακριτικοτητα μας.
Μετα από ερωτηση μου ποια κοπελα γνωριζει μασαζ και αφου η ασπα εμπαινε για μεγαλο προγραμμα, κατοπιν υποδειξης της ευγενικης κυριας πηρα την καρινα ¨που εχει παει στην ιδια σχολη με την Ασπα ¨ όπως ειπε η κυρια.

Εισοδος στο (μικρο) δωματιο (15:40 – εχει σημασια αυτό) που ειχε ένα μασαζοκρεβατο με τρυπα για το προσωπο, καναπε 3θεσιο εξαιρετικα αβολο (ηταν πολύ χαμηλος) που δεν ανοιγε διοτι δεν υπηρχε χωρος , κομοδινο με όλα τα απαραιτητα (λαδι, οινοπνευμα) θερμανση και απαλη μουσικη, κερια κλπ
Η καρινα εφυγε για να με αφησει να κανω το ντουζακι μου και ηρθε όχι με την ροζ ρομπα που φορουσε, αλλα με ένα sexy αραχνουφαντο νεκλιζε που της τονιζε το στηθος της. Την εγδυσα και την αφησα μονο με το μαυρο σλιπακι, και ξεκινησε το μασαζ (15:48) συμφωνα με το μεγαλο ρολοι του τοιχου. Δεν ξερω εάν εχει παει στην ιδια σχολη με την ασπα, αλλα σιγουρα θα ειχε κανει πολλες κοπανες. Απλη επαλειψη με λαδι στην πλατη πανω κατω, και με ελαχιστες κυκλικες κινησεις. Το προσπαθουσε όμως. Ασχοληθηκε λιγο με τα ποδια και μετα από 12 λεπτα (16:00) μου εριξε ξαφνικα και λιγο ατσαλα οινοπνευμα στην πλατη (ζητησε συγγνωμη) με σκουπισε και μου ειπε να γυρισω για το δευτερο μερος. Απο μπροστα δεν ασχοληθηκε καθολου.

Στο σεξακι τωρα πιπα ασκουφωτη (χωρις τυπικη ερωτηση) νευρικη, μηχανικη και γρηγορη. Από φιλια εκπληκτικα με παθος και γλωσσα..εκει εδωσε ρεστα. Στην πραξη πισοκολητο με εκεινη να ακουμπα το μασαζοκρεβατο. Στον καναπε δεν…. λογω κακης εργονομιας και το τελος ηρθε στις βυζαρες της (που δεν είναι όπως στις φωτο, εχουν πτωτικη ταση και χαλαρωση). Ωρα ληξης συνεδριας 16:15. Και γενικοτερα παρ΄ολο που είναι 27 χρονων (ετσι μου ειπε) το σωμα της είναι αγυμναστο και με λιγη (ακομη) κυτταριτιδα. Δεν παυει όμως να είναι μια εντυπωσιακη παρουσια με υπεροχα ματια και χειλη και καλοσχηματισμενα ποδια. Εάν (κατά την ταπεινη μου γνωμη) εκανε μια χαρη στον εαυτο της να γυμναστει θα εβλεπε εκπληκτικα αποτελεσματα στο σωμα της και στην δουλεια που επελεξε να κανει.

Συνοψιζοντας για την εμπειρια μου από τις Musses και την Καρινα, και με το γεγονος ότι εχω μια αξιοσεβαστη εμπειρια από τα μασαζ και ως εκ τουτου μπορω να κανω μια –αντικειμενικη- συγκριση, θα ελεγα ότι ο μεσος ορος των κοριτσιων σε ότι αφορα την (υποκειμενικη) ομορφια όπως προειπα είναι λιγο πανω από τον μεσο ορο, η πολιτικη του καταστηματος σε ότι αφορα τον χρονο μαλλον όταν εννοουν 45 λεπτα προγραμμα εννοουν με όλα μεσα (μασαζ πριν+μετα+sex), εν αντιθεσει με αλλα μασατζιδικα. Οι προσδοκιες μου δε για το μασαζ ηταν μεσα σε μικρο καλαθι, δεν περιμενα και τιποτα παραπανω. Θα το επισκεπτομουν ξανα μονο για να δοκιμασω την πολυδιαφημισμενη Ασπα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2020
Κόστος συνάντησης
35
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
athal
Ανώτερος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
4.209
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, baroc, black crow

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού