Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 440 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 618267
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με τη Λίνα-Γιασμιν γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε βρεθεί σε όποιο μαγαζί δούλεψε! Τώρα που πήγε στο NIRVANA δεν γινόταν να μην την επισκεφτώ και εκεί!

Το μαγαζί πολύ ωραίο, με διακριτική είσοδο, στο δεύτερο όροφο που ανεβαίνεις με το ασανσέρ. Η υποδοχή ευγενέστατη, πρόθυμη να παρουσιάσει τις κοπέλες και να εξηγήσει τα προγράμματα. Διάλεξα τη Λίνα-Γιασμιν η όποια με οδήγησε στο δωμάτιο και μου έδωσε πετσέτα και παντόφλες.

Το δωμάτιο πεντακάθαρο, μύριζε πολύ ωραία και έπαιζε μια χαλαρωτική μουσική, ότι έπρεπε για τέτοιο μαγαζί. Ντουζακι και αναμονή στον ανοιγμένο καναπέ.

Μετά από 5-10 λεπτά ήρθε και το κορίτσι και αφού είπαμε τα νέα μας, αρχίσαμε τα χάδια και τα φιλιά για να συνεχίσουμε σε λίγο στον αγώνα. Παίχτηκαν δυο ημίχρονα, αφού είχα επιλέξει το πρόγραμμα της μιας ώρας με δυο εκτονώσεις. Πρώτο ημίχρονο με περιποίηση από εμένα και μετά με ανέλαβε εκείνη και το τέλος με βρήκε με τη Λίνα-Γιασμιν από πάνω μου να ιππεύει! Ημίχρονο για ντουζακι και ανάσες και στο δεύτερο ημίχρονο περιοριστήκαμε στο εκατέρωθεν στοματικό κατ’ επιλογή μου! Μασαζακι επίσης δεν ήθελα οπότε περιοριστήκαμε μόνο στο sex! Ίσως την επομένη φόρα να κάνω και μασάζ, αλλά σήμερα ήθελα να ευχαριστηθώ τις 2 φορές!

Οι υπηρεσίες της Λίνας-Γιασμιν είναι γνωστό οι είναι top-class! Τα δίνει όλα στο sex και φροντίζει να περάσει καλά ο πελάτης αλλά και η ίδια!

Ντουζακι ξανά και αφού ντύθηκα, ήρθε ξανά το κορίτσι για να με συνοδευσει στην έξοδο μαζί με την κυρία της υποδοχής με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε σύντομα!

Μοναδικό σημείο που θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει είναι ο άβολος ανοιγμένος καναπές που πρέπει να αντικατασταθεί με διπλό κρεβάτι, για να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2020
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λίνα-Γιασμίν
GEKAS
Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
141
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 baroc

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού