Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 72 10
Μασατζίδικα 169718
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με τις τόσες παπαρίες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη, δεν θα μπορούσα να μην χαρώ ένα φυσιολογικό μασατζίδικο στην πρωτεύουσα. Στην περιοχή της Νέας Σμύρνης λοιπόν, είναι το εν λόγω κατάστημα που με ένα τηλεφώνημα σας φανερώνουν την ακριβής διεύθυνση. Στο τηλέφωνο μου είπε ποιες κοπέλες δουλεύουν και έτσι προτίμησα την Αλίνα που όλοι εδώ μέσα έχετε υμνήσει και μάλλον κάνατε πολύ καλά.

Η Πολωνή μπορεί να μην θυμίζει Σφιντέρσκι σαν κοκκινομάλλα, αλλά σε θέματα απόδοσης, εμφάνισης και τιμής είναι πολυτιμότερη και από τον αρχισκόρερ μας. Κοντούλα, παρότι σε μπερδεύει με τα τακούνια και έχει κάποια κιλάκια παραπάνω στην κοιλιά που με την ρόμπα και τα ρούχα που φορά κρύβονται. Βυζάρες ατελείωτες και ματάρες που όταν παίρνει πίπα και σε κοιτάει είναι όλα τα λεφτά. Διάλεξα το πρόγραμμα με το NURU και έδωσα τα 120 ευρώ στην υπεύθυνη για να περάσω. Μιας και έχω κάνει και στο εξωτερικό NURU, είναι αλήθεια ότι δεν είναι κανονικό μασάζ, αλλά περισσότερο αισθησιακό που σε συνδυασμό με το στρώμα, δυσκολεύεσαι μετά στο σεξ, αλλά επειδή δεν το είχα συνδυάσει ποτέ, ήθελα να το δοκιμάσω...

Στην πίπα ήταν πολλή καλή μιας και τον παίρνει όλο μέσα σε μία υπέροχη αίσθηση, ενώ και στο σεξ τα δώσαμε όλα, παρά τη δικαιολογημένη κούραση της από το μασάζ. Είτε στα 4, είτε αυτή από πάνω η συμμετοχή της ήταν άριστη και έτσι ήρθε το τέλος στις βυζάρες της. Ντουζάκι μαζί και μετά καρφί για το δεύτερο γύρο. Εκεί άντεξε το σφυροκόπημα και για φινάλε είχαμε τελείωμα στο στόμα, οπου το στράγγισε και με το παραπάνω.

Η κοπέλα τα αξίζει και έτσι κατάλαβα γιατί τόσοι είχατε γράψει τόσα καλά λόγια για αυτή.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2019
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
693
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukos19, baroc, ZeroTolerance και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού