Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 361 10
Μασατζίδικα 786783
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Σάββατο προς το τέλος της βάρδιας, περάσαμε με έναν κολλητό από τον νέο οίκο να πούμε την καλησπέρα μας στην κυρία Σοφία και να δούμε τι έχει το μενού.
Εγώ κυρίως πήγα να δω την περιβόητη Πωλίνα μετά από αυτά που διάβασα, την περίμενα μάλιστα να τελειώσει και πρόγραμμα και δυστυχώς όταν την είδα έφαγα ήττα γιατί ήταν σαν την βλάχα θεία από το χωριό!! Γούστα είναι αυτά βέβαια. Με τα πολλά, πέρασα με Ξένια που μου άρεσε περισσότερο εμφανισιακά και είναι πιτσιρίκα, αλλά απογοητεύτηκα πλήρως.
Καταρχάς ήταν τελείως ατιμέλητη, απεριποίητα νύχια χέρια - πόδια και εμφανίστηκε στο δωμάτιο νωχελικά φορόντας σαγιονάρες, λες και μόλις είχε ξυπνήσει!! Κεφάλι σε τοίχο! Κατά δεύτερον ήταν βαριεστημένη και ξινούλα (σχεδόν είχε υφάκι), έκανα ξεκάθαρα αγγαρεία. Ίσως ήταν κουρασμένη αλλά και πάλι δεν είναι δικαιολογία. Για μασάζ ούτε κουβέντα.
Στα του προγράμματος, φιλιά απαθέστατα και χωρίς γλώσσα παρότι το επιδίωξα επίμονα, πίπα ακα, τα πολύ βασικά και στο σεξ ΟΚ, δεν είπε σε κάτι όχι αλλά δεν έκανε και τίποτα. Με το ζόρι τέλειωσα γιατί είχα ξενερώσει. Α και παρότι νεαρότατη το βυζί δεν είναι καλό, μικρός και πεσμένο.
Δυστυχώς το μαγαζί έχει σοβαρότατη έλειψη από κορίτσια με αξιοπρεπή εμφάνιση και ικανοποιητικό πρόγραμμα, ειδικά σε σχετικά νεαρές ηλικίες.
Παρεμπιπτόντως, ο φίλος που είμασταν μαζί πέρασε με Μάρτα και βγήκε με άριστες εντυπώσεις, θα δοκιμαστεί με την πρώτη ευκαιρία.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
278
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, flynow, baroc και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού