Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 431 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 603844
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δε Νίκα έτσι.
Γράφω σπάνια, λόγω έλλειψης χρόνου, και κυρίως για κάτι ακραίο.
Στη προκειμένη περίπτωση θα παρεκκλίνω της συνήθειας μου. Η εμπειρία μου δεν ήταν ούτε ουάου ούτε φόλα αλλά επειδή διαφέρει αρκετά με τις υπόλοιπες για τη συγκεκριμένη κοπέλα νομίζω αξίζει τον χρόνο που θα διαθέσω εγώ για τη γράψω και εσείς για να τη διαβάσετε.
Πήγα στοχευμένα για τη Νίκα καθώς την είχα δει προ 2 ημερών αλλά μόλις έμπαινε σε δωμάτιο οπότε η συνάντηση αναβλήθηκε. Εμφανισιακά είναι ακριβώς ότι βλέπεται στις φωτογραφίες, ένα δροσερό, εντυπωσιακό πιπίνι (διαθέτει ποδάρες) με ένα γλυκό προσωπάκι.
Χωρίς να κάνει κάτι ακραίο για να με χαλάσει, έβαλε τα όρια της σαν σωστή επαγγελματίας άλλωστε, οι υπηρεσίες τις δεν με ικανοποίησαν.
Δεν κάνει ελεύθερο στοματικό, δεν ξέρω τι αναφέρουν οι προηγούμενοι σε εμένα έκανε λες και δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Προσωπικά πρώτη φορά μου τυχαίνει να μου αρνείται κοπέλα που έχει αναφερθεί στο φόρουμ ότι το προσφέρει καθώς προσέχω πάρα πολύ στα θέματα καθαριότητας. Δεν επέμεινα γιατί θεωρώ το ότι αγοράσαμε τον χρόνο με μια κοπέλα δεν σημαίνει ότι θα την αναγκάσουμε να κάνει κάτι που δεν θέλει. Παρόλα αυτά ή πίπα της έστω και με καπότα ήταν πίπα 16χρονης κοπέλας που τον βάζει πρώτη φορά στο στόμα.
Με ξενέρωσε ότι στο ιεραποστολικό δεν σήκωνε την λεκάνη της να τον πάρει σωστά. Πραγματικά ήταν φορές που γαμούσα αέρα. Με τα πολλά έκατσε σωστά και μπορώ να πω ότι για κάνα 20λεπτο ήταν καλά καθότι όπως είπα είναι εντυπωσιακή κοπέλα. Μάλιστα σε κάποια φάση υγράνθηκε τόσο πολύ που νόμιζα οτι είχε σπάσει το προφυλακτικό λόγω της ζέστης που ένιωθα.
Τότε λοιπόν έδωσε την μαχαιριά: Ανοίγει τα μάτια της κοιτάει το ρολόι και μου λεει baby 5 minutes time up, please finish ok? Σημείωση είχα πάρει 45 λεπτά και είχαν περάσει μόλις 30... Της λέω τελείωσε με με το χέρι και τότε μου έγλυφε λίγο το αυτί με πάθος και με τελείωσε. Ως τότε η γλώσσα της δεν έκανε την εμφάνιση της.
Εν κατακλείδι, χωρίς να πρόκειται για απάτη ή για φόλα προσωπικά πιστεύω οτι για τον συγκεκριμένο χώρο δεν κάνει. Η κοπέλα είναι η δουλειά της και σε καμμία περίπτωση δεν απαιτώ να βγάλει πάθος αλλά να σε κάνει να νιώσει οτι στην ερωτική πράξη δεν είσαι μόνος έστω. Προσωπικά δεν τα κλαψα τα 70 ευρώ γιατί θα θυμάμαι οτι μπήκα σε ένα πολύ καλό μωρό (και ούτε θα τα κλάψετε αν σας αρέσουν τα πιπίνια και δεν σας νοιάζουν οι υπηρεσίες) αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπώ με τη συγκεκριμένη. Στο χώρο βάζω 9 αντί για 10 επειδή δεν βάζουν ένα σεντόνι στο κρεβάτι και χρησιμοποιήσαμε μια πετσέτα....
Στο μασάζ βάζω 5 γιατί δεν πραγματοποιήθηκε με δική μου πρωτοβουλία.
Καλή Πρωτοχρονία και Υγεία.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2019
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Νίκα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
255
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 drlove98, starsyn, aggel2004 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2020
Τι να πω, ίσως την πέτυχες σε κακή μέρα.
Εμένα πήρε πίπα χωρίς προφυλακτικό και χωρίς καν να ρωτήσει. Σε στάση 69 όσο την έγλειφα με ρούφαγε σαν λυσσασμένη. Όταν κόντευα να τελειώσω της το είπα, σταμάτησε λίγο και ξανάρχισε, οταν ξανακόντευα της το ξαναείπα, συνέχισε και την έχυσα στο στόμα. Και έβαλε τα γέλια. Γενικά ήταν πολύ καλή εμπειρία
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1