Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 140 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 100717
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τελευταια εβδομαδα διοριας για την εξαργυρωση του δωρου απο τον διαγωνισμο που ετρεχε,πηρα αποφαση να αφησω τα βορεια κ να παω Καλιθεα.Μεσα στην εβδομαδα,εστειλα μηνυματακι στο viber αλλα η απαντηση δυστυχως αργησε να ερθει κ δεν προλαβαινα τελικα την ωρα που ηθελα ΘυμόςΘυμός
Βλεποντας κ τον καιρο οτι δεν ειναι κ πολυ φιλικος,το δωρακι εμοιαζε να απομακρυνεται..
Σηκωνομαι το Σαββατο κ ειναι χαρα Θεου..και λεω δεν παιρνω τηλεφωνο να ειμαι σιγουροςΧμμμ;
Τηλεφωνακι κ το σηκωνει μια ευγενικη κυρια με σπαστα εληνικα,γρηγορη εξυπηρετηση κ κλεινω ραντεβου για Ασπα που ηταν ο στοχος μου..
Φτανω στο μαγαζι,με αμαξι το παρκινγκ ειναι ζορι κ η εισοδος δεν ειναι κ πολυ διακριτικη καθως εχει δυο φαγαδικα διπλα με αρκετο κοσμο.αυτα προς ενημερωση για τους ντροπαλους Ματάκι
Μου ανοιγει την πορτα η κυρια που εκλεισα το ραντεβου,πολυ ωραια κ ευρυχωρη reception κ με οδηγει να διαλεξω απο 2 δωματια καθως η Ασπα ηταν σε ραντεβου,πραγμα που μου ειχε ηδη πει απο το τηλ.
Διαλεγω δωματιο κ τοτε της λεω πως ειμαι ο τυχερος κ πληρωνω το εξτρα αντιτιμο.
δωματιο μικρο,με καναπεδακι αρκετα μικρο κ μασαζοκρεβατο ικανοιποιητικο.Καθαρο,σφραγισμενες παντοφλες,οχι σφραγισμενη πετσετα αλλα καθαρη κ μπανιο με τουαλετα.Μπαινω κανω το ντουζακι μου κ βγαινω να περιμενω..
Δυστυχως περιμενα 15 λεπτα στο δωματιο,ζεστο μεν αλλα μονο με πετσετα ειναι ζορι κ λεω πως με ξεχασανε!!Κεφάλι σε τοίχο!
Μολις παιρνω αποφαση να την κανω,τσουπ ανοιγει η πορτα κ ειναι η Ασπα!!Ματάκι
ωραιο κοριτσακι εκ πρωτης οψης,με την ρομπιτσα κ τις γοβες μια χαρα...κ σκεφτομαι,θα μεινω!Γλώσσα
της εξηγω τι εγινε,μου ζηταει συγγνωμη κ μου εξηγει τον λογο κ ολα καλα...καταραμενο τζακουζι!!Κεφάλι σε τοίχο!
με ρωταει τι θελω να πιω κ μου λεει ξαπλωσε κ ερχομαι...
Επιστροφη της Ασπας στο δωματιο κ βγαζει ρομπα κ καπου εκει λεω χαλαλι τα παντα..
Απιστευτο κορμι η κοπελα,απαλο κ αψεγαδιαστο δερμα,μονο μειον το στηθος που ειναι μικρο για τα γουστα μου κ δερματοστιξιες που μου αρεσουν..
με ρωταει για τι μασαζ θελω,τα βρισκουμε κ ξεκιναει ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μασαζ,το τονιζω,η κοπελα ξερει κ θελει να κανει μασαζΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα

τα υπολοιπα ειμαι ντροπαλος κ δεν θα σας τα πω,οποτε κλεινοντας θα πω πως οποιος σαν εμενα,εχει στο μυαλο του καλο μασαζ απο μια ομορφη κ νεαρη κοπελα που αν την σεβαστεις σου τα δινει ολα,τοτε η Ασπα ειναι must κ μπραβο της!

καλη χρονια σε ολους,
Υ.Γ την επομενη φορα θα φερω IPA μαναρι..Μεγάλο χαμόγελοΜατάκιΓλώσσα
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2019
Κόστος συνάντησης
20
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Άσπα
babis84
Σεβαστός
24
Πόντοι:
1.076
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, black crow, koumanidas και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2019
Sorry αλλά μόλις παρατήρησα ότι... πλήρωσες 20 ευρώ για 45 λεπτά? Πως τα κατάφερες ρε αρχηγέ μου?
Μήπως έχεις κάνει λάθος? Χμμμ;
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
30 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ρε αρχηγε μου,μηπως δεν διαβασες καν την κριτικη μου?
με ειδαν ομορφοπαιδο κ μου κανανε σκοντο!!Κεφάλι σε τοίχο!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2