Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 140 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 100717
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Περασμα απο το καταστημα αφου απο ολα τα υπολοιπα τα καλα χαρτια ηταν με συναγωνιστη. 4 κοπελες διαθεσιμες, Ρεγγινα Καρινα,Ζωη και αλλη μια που δε θυμαμαι. Η Ρεγγινα ειναι αλογο μελαχρινο με ποδαρες και ωραιο προσωπο, μικρη σε ηλικια και απο τη ρομπα διεκρινα και ζουμερη κωλαρα.
Επιλογη της Ζωης παρολα αυτα μετα τα σχολια ολων αν και εμφανισιακα δεν ηταν καθολου σρα γουστα μου(οχι οτι δε μου αρεσουν τα μιλφ).
Οπως σε ολους το γνωστο πες μου τι θελεις τι σου αρεσει κτλ.
Επελεξα μασαζ στην αρχη , συμπαθητικο αλλα οχι κατι ιδιαιτερο .
Στο δευτερο μερος γυρισα εβαλε προφυλακτικο και αρχισε μια πιπα οπου προφανως ειναι το φορτε της.
Χυσιμο στο στηθος της, ντουζ και καπνος.

Υγ. Δε μ αρεσε το μη ζουλας τα βυζια μου και φυγει η σιλικονη, ολοι το ιδιο κανετε
Υγ2 εδωσα 60 ευρω και το 10αρικο δε θα επιστρεφοταν ποτε αν δεν την ρωτουσα στην πορτα εγω, περιεργο για μοα τοσο επαγγελματια.
Δε νομιζω οτιθα την επελεγα παλι, προφανως επειδη στο μυαλο και στο ματι δεν μου εκατσε, αφορα καθαρα προσωπικο χαρακτηριστικο μ´
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2019
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ζωή
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 flynow, jon smith

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2019
Η Ζωή είναι να έχεις όρεξη να κάνεις 1 ώρα να την ευχαριστηθείς.
28 Δεκεμβρίου, 2019
Η ιδια η ζωη που εχεις γραψει πιο κατω κριτικη δεν ειναι απλα μου κανει περιεργεια για το ιδιο προσωπο αντιθετες κριτικες να γραφουμε σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα.
L
Leg13
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2