Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 202655
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είπα να πάω μια βόλτα από Σινωπης να δω τι παίζει.....
Μπαίνω και ανοίγει την πόρτα ένα εξωτικό πλάσμα και έπαθα την πλάκα μου.... Μαύρα μαλλιά μέχρι τον ώμο καρέ, ζουμερή με τα πιασίματα της μπαμπατσικο μωρό και φουλ φουλ πανέμορφο και εκφυλο πρόσωπο... Μου λέει το όνομα της Βανέσα και ότι ήταν μόνο αυτή εκείνη την ώρα ελεύθερη.... Και της λέω οκ πάμε!!!!
Ευγενέστατη με οδηγεί στο δωμάτιο.... Μετά από λίγο έρχεται μου λέει ξάπλωσε να σε χαλαρώσω και έτσι ξεκίνησε ένα μασάζ απίστευτο θα μπορούσε να πει κανείς εντελώς επαγγελματικό με μια εξωτική κοπέλα να στο κάνει με πιέσεις σε σημεία που χρειάζονται φανταστικό μασάζ!!!
Αφού τελειώσαμε το πρώτο γύρο μου ψιθυρίζει με μια καυλιαρικη φωνή γύρνα γυρίζω έρχεται κατά πάνω με χαϊδεύει στο καυλι όπου είχε γίνει τούρμπο... Της λέω να κάνουμε 69 μου λέει καυλα αμέ πιπα και γλυφομουνι μαζί ή πιπα της βαθιά ρουφιχτη και έπαιζε τέλεια με την γλώσσα της....
Ο ρυθμός ανέβαινε και της λέω ξάπλωσε άρχισα και εγω με την σειρά μου διάφορα παιχνιδάκια πάνω της και ανταποκρίνοταν με τρομερή όρεξη και καυλα εεε δεν άντεξα άλλο την γυρνάω και την παίρνω στα τέσσερα θαυμάζοντας την κωλαρα της και την ξαναγύρναω και εχυσα τελικά πάνω στις βυζαρες της!!!!
Μία εμπειρία απίστευτη που θα υπάρξουν φουλ επαναλήψεις με την Βανέσα αισθησιακό και καυλιαρικο μωρό τι να πω ίσως το καλύτερο ασιατικό μωρό ever!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2019
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι