Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 140 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 100703
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επισκεψη πριν κανενα μηνα , ετυχε να τριγυρναω εκει κοντα μπαινω στο σαιτ βλεπω οτι δουλευει η ζωη και χωρις σκεψη παρκαρω και ανεβαινω , τι υπολοιπες κοπελες που δουλευαν δεν τις ειδα αφου πηγα για την Ζωη. Περασμα στο δωματιο αρκετα καθαρο αλλα ο χωρο ειναι λιγο παλιος , το δωματιο που μπηκα δεν εχει σχεση μαυτα που εχουν φωτογραφηθει.
Για την ζωη πανω κανω ειναι γνωστα για ηλικια σωματοτυπο κλπ. γενικα ειναι καλη επιλογη στο χωρο και με το που μπαινει μου λεει τι θες να κανουμε και εχει ετοιμα 10 σεναρια Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Καναμε ενα μετριας πιεσης μασαζ σε ολο το σωμα , γυρισμα καθισε κιαυτη πανω στο κρεββατι και ξενικησε μια εξαιρετικη χειρομαλαξη παραλληλα με πιπα, το εξαιρετικο με τη ζωη ειναι οτι καταλαβαινει ποτε εισαι ετοιμος να τελειωσεις και κοβει ρυθμο για λιγο ξαναξεκιναει ξανακοβει ως που τελειωνεις με τοσο ενταση και ο οργασμος ειναι πολυ δυνατο.
Η τιμη στα 50 στρογγυλα για μισαωρο αρκετα τιμια και το μισαωρο αφορα καθαρα οσ ωρα ασχολειτε με σενα , δηλαδη με ξεντυμα μπανιο πριν μπανιο μετα και ντυσιμο εκατσα περιπου 50 λεπτα.
Η ζωη απο τοτε που την θυμαμαι στο δικο της χωρο παντα ερχεται στο μπανιο μαζι σου μετα να σε βοηθησει στο μπανιο να φυγουν τα λαδια .
Γενικα καλη επιλογη σαν μαγαζι και θα το τιμουσα ποιο συχνα αλλα βρισκεται στην αλλη ακρη απο κει που μενω και επισης ωρες αιχμης ειναι σχεδον απιθανο να παρκαρεις εστω λιγο κοντα
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2019
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ζωή
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.508
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού