Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 140 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 100719
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Προσφατη στοχευμενη επισκεψη στο μαγαζι με ραντεβου για την Ασπα. Γενικα μου αρεσει να προγραμματιζω τις εξορμήσεις μου και επειδή ξερω οτι δεν ειναι ευκολο να τη βρεις ελευθερη, το ραντεβου ηταν μονόδρομος. Βρεθηκα λοιπον στο καταστημα οπου με υπόδεχτηκε με ευγένεια η κυρια της υποδοχής και περασα στο σαλονι. Η Ασπα ηρθε αμέσως , μου χαμογέλασε, με χαιρέτησε και με οδήγησε στο δωματιο. Το δωματιο αξιοπρεπες, με όλα τα απαραίτητα και μπανιερα. Η διακόσμηση χανει λιγο, αλλα εγω πηγα για την κοπελα εκεί και οχι για το δωματιο.

Η Ασπα ειναι μια νεα κοπελα, ελληνιδα, 170 υψος με ομορφο πρόσωπο, γυμνασμένο σωμα, μικρο στηθος, μακρυα μαυρα μαλια και πανεμορφα πράσινα ματια. Γνωριζόμαστε καιρό και υπαρχει οικειοτητα μεταξυ μας, της εχω εξηγήσει και κατι μυοσκελετικα θεματακια που εχω λογω χρονιας ενασχολησης με τον αθλητισμό (η Ασπα ξέρει παρα πολυ καλο μασαζ), και την επισκέπτομαι οποτε μου δινεται η ευκαιρια.

Μπαινω λοιπον στη μπανιερα, κανω το ντουσακι μου και συντομα ερχεται το κοριτσι μεσα στο χαμογελο, φορωντας μια σεξυ κοκκινη ρομπιτσα. Αφού την εβγαλε και αποκαλυφθηκε η γυμνασμενη κορμαρα της, φορούσε και ένα καβλιαρικο σετ εσωρουχα, μου είπε να ξαπλώσω στο μασαζοκρεβατο.

Ξεκινησε ενα αθλητικο μασαζ απο τις γαμπες και ανεβαινωντας προς τα πάνω με ειδικη μέριμνα εκει που της εχω πει οτι εχω θεμα, ωμους, αυχενα. Με ειχε χαλαρωσει πολύ με το μασαζ και δεν καταλαβα για ποτε περασε η ωρα μεχρι που μου ειπε να γυρισω και ξεκίνησε ενα πολύ αισθησιακο body to body με τη λαδωμενη τής κορμαρα που εξελίχθηκε σε στοματικο. Εκει κοντεψα να εκραγω απο την καβλα και η Ασπα μου φορεσε προφυλακτικο και με καβάλησε πανω στο μασαζοκρεβατο. Ακολούθησε και μια ακόμα σταση με την Ασπα μπρούμυτα και εμένα απο πανω της οπου ήρθε και το τέλος. Μπανακι, μαζί, με σαπούνισε προσεκτικα να φυγουν όλα τα λάδια και αποχαιρετισμος με ανανέωση του ραντεβου. Μια πολυ ωραια συνεδρια με μια πολυ ομορφη, γλυκια και σεξυ κοπελα που ξέρει παρα πολύ καλο μασαζ ενώ δεν υστερεί καθολου και στο δευτερο μερος.
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Άσπα
Ενεργό Μέλος
12