Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 423 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 586509
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Θα κάνω μια μικρή εισαγωγη. Πιστεύω ότι έχει αξία. Όποιος βαριέται προχωράει στο μέρος Δεύτερο.

Μέρος πρώτο......
Καταρχάς για να ταυτιστούν κάποιοι , ωραίο δεν με λες. Είμαι 115 κιλά και εκτιμώ πως είμαι μέτριος εμφανισιακα ( πόσο ταπεινός πια). Το λέω γιατί σε διάφορα ραντεβού που έκανα πιστεύω ότι αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο στην διάθεση της κοπέλας. Άλλο να σκάει μύτη στο μαγαζί ο σφιχτης ο τουμπανειρος και άλλο εγώ.
Από εκεί και πέρα θεωρώ τα ζητήματα καθαριότητας και ευγένειας από μέρους μας πολύ σημαντικά. Στην τελική να είσαι και άσχημος και να βρώμας πάει πολύ.Οποτε πιστεύω ότι σε αυτά καλύπτω. Επίσης συνηθίζω να κάνω λίγο τον καιλα γιατί το να είσαι λίγο γλυκός συνήθως βγαίνει υπέρ σου. Στην gfe φάση στο pse δεν γίνεται αυτό. Υπόψιν δεν προσποιουμαι. Είναι μια πλευρά του εαυτού μου.
Την κοπέλα έχω μια αίσθηση ότι την έχω ξανασυναντήσει. Δεν το λέω με 100% σιγουριά αλλά είμαι 70-80% σίγουρος ότι μια ίδια ήταν στο gde και την είχα πάρει στο μπάτσελορ μου σαν δώρο. Με παρομοια γνώμη με αυτήν που θα γράψω παρακάτω.
Όταν πήγα εκεί η Αντριάνα ήταν σε προγραμμα. Μέχρι όμως να δω τις κοπέλες βγήκε οπότε την επελεξα. Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλό. Γενικά είμαι σίγουρος ότι κάποιες κοπέλες πάνε νον στοπ εκεί μέσα επειδή ξεχωρίζουν αλλά ανάσα δεν πρόλαβε να πάρει και μπήκε μαζί μου , οπότε έναν εκνευρισμό τον περίμενα. Πάμε τώρα στο ρεζουμε.

Μέρος Δεύτερο.....
Τοποθεσία: Παρκινγκ βρίσκεις δύσκολα. Είναι κεντρικό σημείο και πρέπει να βοκταρεις στα στενά γύρω γύρω για να βρεις. Παρόλαυτα αν δεν είσαι τύπος βαριέμαι την ζωή μου , θέλω να παρκάρω απέξω Κλάιν. Κάνε τρεις κύκλους κάτι θα βρεις.
Χώρος: πάρα πολύ ωραίος χώρος.Ειχα ένα dejavu σαν να εχω ξαναπάει αλλά σαν studio αλλά δεν βάζω και στοίχημα. Όλα καθαρά και στον χώρο υποδοχής και στο δωμάτιο. Ντουζακι , πετσέτες , παντόφλες κτλ. Όμορφο design , καλό φενγκ σούι όπως πρέπει να είναι ένα μέρος χαλάρωσης.
Υποδοχή: Όνομα δεν θυμάμαι και γιατί να θυμάμαι βασικά. Ευγενικοτατη. Μου εξήγησε τα πάντα , έδειξε υπομονή στο ότι ήθελα να δω μέχρι και την τελευταία κοπελα. Μου έφερε νεράκι. Χαμογελαστή. Μια χαρά.
Διακριτικότητα: Σε αυτό πολλά μπράβο. Προφανώς για εσάς τους κόμπρες Αθηναίους που λέει και ο Φάνης είναι κάτι στάνταρ μη άξιο αναφοράς. Αλλά για εμάς τους villagers όχι. Πάραβαν. Αυστηρή τήρηση του να μην συναντήσεις άλλο μύστη. Τουλάχιστον μέσα. Αν τον πετύχεις στο ασανσέρ τι να κάνουμε. Χίλια μπράβο σε αυτό
Κοπέλες: Ήταν εκεί Bella , Asia , Adriana , Veronica , Άννα , Κατερίνα και η Adriana. Τώρα από κορμιά οκ. Δεν έβλεπε κάτι άσχημο. Αλλά επειδή για μένα πρέπει να έχεις και προσωπο στην κοινωνία θα κανω ένα ξεσκαρταρισμα προσώπου και σώματος στα καλύτερα για να μην χρειαστεί να πας μόνο στα τριωδιο.
Πρόσωπο λοιπόν:Ξεχωρίζουν Αντριάνα , Άννα , Κατερίνα , και Βερόνικα
Σώμα: Αντριάνα ( ωραίο σύνολο) και Αννα ( τρομερό κωλο) , Βερόνικα και Κατερίνα αρκετά καλό επίπεδο.
Αντριάνα λοιπόν: Δεν ήρθε με την καλύτερη διάθεση και αν διάβασες το πρώτο μέρος ίσως καταλάβεις γιατί. Το φοβόμουν όταν την είδα να μπαίνει αλλά ήταν δύσκολο να αντισταθώ στο παρουσιαστικό της γενικά οπότε την επελεξα. Μου έδωσε από την αρχή την αίσθηση ότι θα κάνει αγγαρεία. Βέβαια λίγο με χαμόγελο , λίγο με γλυκες το έσπασα το σοβαρό της φάτσας.
Εμφάνιση: Τι να πω ρε μάγκες. Όσοι δεν έχετε πάει πατε μόνο για να δείτε. Το κορίτσι είναι μπουμπούκι. Πανέμορφο. Πρόσωπο όμορφο , κωλο από άλλο πλανήτη. Κανόνα 2 δαχτύλων. Μπουτακια , Βυζί σιλικόνη που προσωπικά δεν μαρεσει αλλά ήταν οκ φτιαγμένο οπότε δεν χάλασε την αισθητική. Είναι η γκόμενα που βλέπεις να χορεύει στο κλαμπ και λες , Μαλακά τι μουνι είναι αυτό;;; Μπράβο στους γονείς της κοπέλας.
Μασάζ: Με ρώτησε πως θέλω να ξεκινήσουμε. Ζήτησα μασάζ. Μου έκανε σε όλο το σώμα επικεντρώθηκε στα πόδια. Προσωπικά δεν μαρεσει το μασάζ του χειροπρακτικού ούτε το αθλητικό οπότε μου άρεσε. Έβαζε όσο πίεση έπρεπε σε σημεία σωστά. Μια χαρά.
Έξτρα: Αφού χαλάρωσα αρκετά και υπολογίζοντας σωστά το χρόνο η ίδια για τα έξτρα ήρθε στο πρόσωπο κοντά με σήκωσε , της έβγαλα τα εσώρουχα. Ξεκινήσαμε με 69 και μετά ιεραποστολικό.Δεν άντεξα και παραπάνω για άλλες στάσεις.
Στο 69 στην πίπα καλή. Δεν ήταν τοπ , ούτε χαλιά φυσικά. Ειδικά από ένα σημείο που άρχισε να υγραίνει καλά το μουνι της άρχισε να δίνει λίγο πάθος στην πίπα.
Το ιεραποστολικό το διάλεξε μόνη της και δεν είπα όχι καθότι ναι μεν η κωλαρα πρέπει να δοκιμαστεί στα τέσσερα αλλά και το πρόσωπο και η μπροστά πλευρά ήταν εξίσου καλές.
Οι κραυγουλες ήταν όσο έπρεπε , αληθοφανείς , χαμογελάκι από ένα σημείο και μετά , δεκτική. Είπε όχι σε δάχτυλο αλλά οκ. Φιλιά έδινε , γλώσσα δεν δοκίμασα καν. Έδειξε πρόθυμη να την φέρεις όλως θέλεις , να κάνεις ότι θέλεις ( άσχετα αν δεν το έκανα).
Γενικά ήταν καλή εμπειρία , πέρασα πολύ καλά. Στο τέλος έμεινε στα εναπομείναντα 5 λεπτά αγκαλίτσα με χάιδεψε , είπαμε κάτι πίπες που προφανώς κανένας από τους δύο δεν έλεγε αλήθεια αλλά δεν είχε και και καμιά σημασία. Πιστεύω ότι αν ήμουν κόμπρα Αθηναίος και την είχα στάνταρ μετά από μερικά ραντεβού θα περνάγαμε τέλεια. Αυτό μου έβγαλε. Ένα αίσθημα promising αν και το κάνουν οι περισσότερες αλλά όχι όλες οπότε της το δίνω.
Αυτά από εμένα. Γεια σας.....
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
CTonDuty
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
316
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kavouras13, akosdi, David 1975 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2019
πάρκιγκ , έχει polis park στα 150 μέτρα ....
F
fylobios30
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1