Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 431 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 604163
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έκανα κοπιαστικές επισκέψεις σε διάφορα μασάζ και αφού τίποτα δεν με ικανοποίησε (πραγματικά τραγικό το επίπεδο κάποιων ιδρυμάτων που πριν λίγο καιρό ήταν πολύ ψηλά), κατέληξα στο Νιρβάνα. Παρέλασαν σχεδόν όλες, πλην Νίκας που είχε φύγει και Άννας. Είδα την παλιά γνώριμη Μπέλα, που πάντα θα θεωρώ από τις τοπ εμπειρίες μου, αλλά για την αλλαγή δάλεξα Αντελίνα μιας και ήταν από τις σπάνιες φορές που την πέτυχα ελεύθερη.
Δεν είχα καμία διάθεση για μασάζ, ούτε και η ίδια όπως φάνηκε. Ενώ στην αρχή υπήρχε μια ελαφρά τάση προς ξεπέτα, με κάποιες βιαστικές κινήσεις (ευτυχώς όχι και με προτροπές του στυλ «γάμα με καβλιάρη μου» και λοιπές αηδίες. Η Αντελίνα ήταν πολύ σωστή σε αυτό) κράτησα τον ρυθμό και προς τιμήν της η Αντελίνα το κατάλαβε και χαλάρωσε. Τα φιλιά της ήταν υπέροχα, το στοματικό επίσης, και δε δυσανασχέτησε σε καμία μου κίνηση μέχρι το τέλος. Απίθανο δέρμα, σφιχτό και απαλό και τέλειο φυσικό στήθος, το οποίο πρόσεξα χωρίς να είμαι καθόλου λάτρης του στήθους. Στο τέλος προσφέρθηκε να μου κάνει μασάζ, όπου της ζήτησα χωρίς καν λάδι λίγα χάδια και μιλήσαμε.
Εκεί που βλέπεις λοιπόν μια γυναικάρα – τσόντα που στο σεξ είναι τούρμπο, χωρίς να δυσανασχετεί σε τίποτα, στην κουβέντα βλέπεις και ένα πολύ γλυκό νεαρό κορίτσι, πολύ προσγειωμένο. Η κουβέντα μαζί της μου έκανε πιο πολύ καλό ακόμη και από το σεξ. Δυστυχώς όλοι έχουμε τα ψυχολογικά μας και οι κοπέλες πέρα από την ερωτική επαφή μας βοηθάνε και σε αυτά.
΄
(Η βαθμολογία που βάζω στο μασάζ προφανώς είναι πλασματική).
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αντελίνα
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
3.877
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anthotypos, john8, astakos και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού