Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 433 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 608349
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είχα ακούσει και διαβάσει για την Αντελίνα, αλλά οταν το ζείς είναι διαφορετικό. Πέρασμα απο το εν λόγω ίδρυμα λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Έχω ξαναπεράσει με Αγάπη και Ντιάνα(Εξ' Ουκρανίας), οι οποίες αμφότερες με άφησαν ευχαριστημένο(μπορεί και με κάποια άλλη που δεν θυμάμαι τώρα). Την πρώτη φορά ήταν μια μελαχρινή βυζαρού στην υποδοχή, όπως και αυτή τη φορά η οποία με είχε σκυλοκαυλώσει. Μου φαίνεται δεν είναι το ίδιο πρόσωπο , άλλα δεν μπορώ να το πώ με σιγουριά. Η κυρία μάλλον αποτελεί το ορεκτικό, στο προσεκτικά φτιαγμένο μαγαζί ώστε να σε ψιλοκαυλώσει για να μπείς με κάποια κοπέλα.Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Τλσπ η Αντελίνα ήταν (απο τις σπάνιες φορές ελεύθερη), οπότε αν και ήθελα να κάνω κασκαντεριλίκι με κάποια άλλη κοπέλα, σκέφτηκα ότι ήταν ευκαιρία,αφού πάντα είναι απασχολημένη.
Πήρα το πρόγραμμα των 70 ευρώ, ντουζάκι και μετά απο λίγο ήρθε η ιέρεια του έρωτα.....
Με ρώτησε αν θέλω πρώτα μασάζ ή σεξ οπότε και την άρπαξα και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα το χαμούρεμα και ξεκίνησε μετά από λίγο ενα υπέροχο ακάποτο τσιμπούκι,αυτή να κάθεται στα 4 κι εγώ όρθιος με το ένα πόδι ακουμπισμένο στο μασαζοκρέββατο,μετά πάλι γλωσσόφιλα χαμούρεμα και ξανά τσιμπούκι , όλα αυτά γινόντουσταν εναλλάξ για αρκετή ώρα μέχρι που σε κάποια φάση πήρα την καπότα μου τη φόρεσε και ξεκίνησε πάλι ένα ολιγόλεπτο τσιμπούκι. Την έβαλα απο πάνω και ξεκίνησε το σφυροκόπημα , μετά πέρασα εγώ από πάνω την έβαλα στα 4 και πάλι σφυροκόπημα από μέρους μου. Πέρασμα στον καναπέ κρεββάτι που πάλι την έβαλα απο πάνω,μετά στο πλάι όπου διάλεξα το τέλος να έρθει βγάζοντας την καπότα και κάνοντας μου πάλι τσιμπούκι (αφού μου τον έπαιζε). Στο στόμα δεν τα παίρνει. Αφού κάναμε ένα έκφυλο ,χορταστικό γαμήσι με την κούκλα, με βάζει κάτω και μου κάνει ένα υπέροχο μασάζ σε όλη μου την πίσω όψη.
Με λίγα λόγια. Η κοπέλα είναι τέλεια σε όλα της. Προσωπικά την βρίσκω την καλύτερη επιλογή. Ότι κάνεις μαζί της θα το χορτάσεις και θα το ευχαριστηθείς. Όταν έχω πρόσφατη εμπειρία απο Στούντιο που έσκασα ακριβώς τα ίδια λεφτά και η πατσολοβυζαρού(που ούτε 5 δεν παίρνει σε σχέση με την Αντελίνα) μου έκανε μια αερόπιπα και κοιτούσε να με ξεπετάξει η Αντελίνα σβήνει τα πάντα και τρώνε όλες τη σκόνη της. Οι φωτο την αδικούν πάρα πολύ.
Αντελίνα να σαι καλά!!!!Σ ευχαριστώ για την εμπειρία!!ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Θα ήμουν πολύ άδικος να μην σου βάλω 10 σε όλα!Το 9 στην εμφάνιση είναι γιατί για κάποιους "Περί ορέξεως...."
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 05, 2019
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αντελίνα
bourdeliaris82
Μέγας
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
6.170
Πόντοι:
3.556
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, anthotypos, Macallan και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού