Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 790390
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
σαλονι: υπεροχος καινουριος χωρος,σαν μπαρακι μοιαζει να πω την αληθεια.ευγενικες κυριες στην εισοδο και πολλες κοπελες για να διαλεξεις.

δωματιο: επελεξα τη μαιρη μιας και μου εβγαζε κατι το καυλιαρικο,μιλφακιας κιολας εγω!μελαχρινη με σχετικα γυμνασμενο σωμα,γνησιο περπατημενο μιλφ.πληρωνω την κυρια στο γραφειο και με βγαζει η μαιρη εξω ωστε να παμε κατω στα δωματια.φτασαμε -1,το δωματιο πολυ ομορφο και μεγαλο.εχει και κρεβατι για το δευτερο μερος του μασαζ.μπανιο μεγαλο,ολα μαζεμενα πεντακαθαρα και στη πενα. η μουσικη δε μ'αρεσε καθολου,ενω συνηθως τα λαδομαγαζα βαζουν chill out μουσικη,εκει ειχαν βαλει κατι γαλλικες χαζομπαλαντες.γενικη εικονα δωματιου αψογη παντως!

μασαζ και σεξ: στο μασαζ η μαιρη δεν το εχει καθολου μπορω να πω και πρεπει καποια να της μαθει.απο μασαζ κατι πιασιματα απο 'δω και απο 'κει και τιποτα παραπανω. το 5 που εβαλα πολυ ειναι. ναι εκτος απο σεξ,παμε και καποιοι για μασαζ σε αυτα τα μαγαζια,αλλιως θα πηγαιναμε στα στουντιο. τη σταματησα λοιπον και πηγαμε κρεβατι,στην πιπα η γυναικα το'χει! ξερει να μπουκωνει βαθια,γλωσσα χειλη και μπουκωμα μονο,καθολου χερι.επαιξε γλυψιμο αρχιδιων και μπολικο γλειφοκωλι,ευγε! βαζουμε προφυλακτικο και παμε για το τελευταιο μερος,η συμμετοχη της ηταν καλη,αλλαξαμε δυο στασεις και την ξανακατεβαζω για πιπα μιας και μου αρεσε οπως την εκανε. λιγο μαλακια και τελος (οχι στο στομα της)
ξεχασα να πω οτι μιλαει λιγα ελληνικα οποτε μην περιμενετε να πειτε και παρα πολλα.

συνολικα: χωρος πανεμορφος,δωματια αψογα,εχουν ριξει πολυ καλη δουλιτσα στο καινουριο μαγαζι.μπραβο τους! κοπελες πολλες για να διαλεξεις αναλογα με τα γουστα σου. η μαιρη δινει μαθηματα στην πιπα αλλα το μασαζ της δεν ειναι καλο,συμμετοχη στο σεξ καλη.την επομενη φορα θα δοκιμασω αλλη κοπελα. γενικως θα ηθελα να ξαναπαω στο μαγαζι να δοκιμασω και αλλες κοπελες σιγουρα!

να σημειωσω οτι αυτη ηταν καθαρα δικη μου εμπειρια με την κοπελα και το μαγαζι και σιγουρα θα διαφερει απο αλλων πελατων.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
17.446
Πόντοι:
7.415
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, drlove98, terminator και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2019
υποψην ότι τα ηχοσυστηματα στα δωματια δεχονται flash και sd καρτες! οποτε μπορεις να βαλεις ότι μουσικη σε φτιαχνει!Ναι!
02 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν το παρατηρησα αυτο,ωραιος!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2