Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 72 10
Μασατζίδικα 169731
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οι ελιές μου άφησαν εκτός από λάδι και ένα τεράστιο πιάσιμο σε όλο μου το σώμα οπότε χρειαζόμουν κάτι σίγουρο για να με ξεκουράσει. Όπως ήταν φυσικό η Αλίνα ήταν μονόδρομος στην επιλογή μου.
Πρόκειται για μια μιλφ 35 με 40 ετών με συμπαθητικό πρόσωπο, πλούσιο φυσικό στήθος και μια πολύ πολύ ευχάριστη προσωπικότητα με χιούμορ. Θα μπορούσε να ήταν η γειτόνισσα σου ή συνάδελφος από το δίπλα γραφείο που σου ψιλοκολλάει και τελικά την πηδάς. Αποτελεί για μένα (μαζί με Βερόνικα από Σ29, Ελένη από Λ.Αθηνων 343 κ.α.) κλασσικό κορίτσι του μασάζ. Οι υπηρεσίες της βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.
Συνάντηση λοιπόν σήμερα το πρωί και μετά το μπανάκι ξεκίνησε η συνεδρία. Μασάζ με δύναμη και τεχνική στα σωστά σημεία, κουβεντούλα και πλάκα. Αφού ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος ξεκίνησε το δεύτερο...
Πίπα βαθιά και υγρή με περιποίηση της περιοχής γενικά συνοδευόμενο απο βλέμμα για το τι θα επακολουθήσει. Μόλις μπήκε και η προφύλαξη εκεί με καβάλησε και έκανε ένα cowgirl βγαλμένο από γερμανική τσόντα των 90s. Υπέροχο να βλέπω τις βυζάρες τις να ανεβοκατεβαίνουν στη γλώσσα μου.Έρωτας Μετά από αρκετή ώρα και αφού κούρασα το κορίτσι τελείωσα μέσα της. Έφυγα 15 χρόνια νεότερος και 10 κιλά ελαφρύτερος. Εν κατακλείδι οπότε έχω ανάγκη από χαλάρωση, ηρεμία και easy going καταστάσεις συνοδευόμενο από gfe δεύτερο μέρος η Αλίνα είναι εγγύηση. Ναι!
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
145
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Join.f, koukos19, baroc και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού