Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 157 10
Μασατζίδικα 323349
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
φτασω σημερα στο μαγαζι και επιλεγω τη Μαριαννα. απο εμφανιση, οτι εχουν γραψει ολοι.απο υπηρεσιες ομως απαραδεκτη. απο την πρωτη στιγμη που μπαινει μεσα ειναι ξεκαθαρο οτι θελει να σε ξεπεταξει. μου λεει για μασαζ και της λεω πρωτα σεξ.πιπα του λεπτου, 2-3 φιλια και με αριστοτεχνικο τροπο σου βαζει την καποτα χωρις να το καταλαβεις για να μην κανει αλλο πιπα. δεν ακολουθει το ρυθμο σου, αλλα επιβαλλει τον δικο της με σκοπο να σε ξεπεταξει.φιλια στο στηθος δεν αφηνει γιατι δεν της αρεσουν.....στα 8 λεπτα τελειωνω και εδω αρχιζει το πανυγηρι...ανοιγει την πορτα και φευγειΧμμμ;.που πας της λεω, θελω μασαζ.οχι μου λεει, ηθελες μονο σεξ.στην αρχη της λεω...οχι μου λεει, δεν ηθελες. θελω τωρα της λεω. το προγραμμα δεν ειναι στο μισαωρο σεξ και μασαζ της λεω?ναι μου λεει.τοτε θελω μασαζ. με βλεπει που εχω αρχισει και παιρνω αναποδες και κανει ουφ, ενταξει. εχω παρει χοντρες αναποδες και την διωχνω ενω εκεινη μουμρμουραγε τα δικα της...φευγοντας, λεω στην απαραδεκτη τσατσα τι εγινε και μου απαντσει το θεεικο...κι εγω τι να κανω??ΘυμόςΘυμός μαυρο οχι μονο στην κοπελα που δεν σεβεται καθολου τα χρηματα μας, αλλα και στην απαραδεκτη τσατσα. ΜΑΥΡΟ στο μαγαζι απο εμενα, δεν θα ξαναπατησω, ηταν μεγαλο λαθος μου!
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Σεβαστός
Εγγραφή:
1 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
134
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sakarvats, tawara, geny24 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2019
Συμφωνω μαζι σου.Στην αρχη ηταν ενταξει.Μετα την εχει δει καπως και νομιζει οτι οι αλλοι ειναι λαλακες.Στο παρελθον την ειχα παρει κανα δυο φορες και οκ.Την τελευταια φορα ομως προσπαθησε να με ξεπεταξει συν οτι ζηταγε +20 για ελευθερη πιπαΧμμμ;.Οταν της ειπα οτι αυτο δεν ισχυε στο παρελθον μου πουλαγε τρελα οτι δεν ειχα παρει αυτην και αλλες παπαριες Μαλακία.Να σημειωσω και την αγενεια της.Αρπακτικο και ξεπετα.Εφαγε και απο μενα μαυρο.
review reaction 1 sakarvats
(Updated: 13 Νοεμβρίου, 2019) 12 Νοεμβρίου, 2019
η μαριανα εργαζεται στο μαγαζι αυτο για τουλαχιστον οκτω χρονια ( τοσα την θυμαμαι ) στα πρωτα χρονια της δουλειας της ηταν πυραυλος πραγματικα. στην πορεια η αποδοση επεσε και κοιταζε να σε ξεπεταξει .καποτε ηταν στανταρ για μενα . τωρα εχω να παω 2 χρονια και βαλε
S
sveta1369
18 Νοεμβρίου, 2019
την πάτησα και εγώ με την συγκεκριμένη δυστυχώς!!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3