Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 431 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 603496
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, η επίσκεψη στο μαγαζί με την ελπίδα να φύγει όλη η ένταση ή έστω να ξεχαστώ για λίγο.
Η πρώτη που μου παρουσιάστηκε ήταν η Κατερίνα, λεπτή, χαμογελαστή με μακριά μαύρα μαλλιά, η οποία όμως ήταν κλεισμένη για την επόμενη ώρα , καθώς περίμενε ραντεβού. Ακολούθησε η επίσης εντυπωσιακή Άσια, και οι άλλες γνωστές του μαγαζιού, πλην Αντελίνας και Αντριάννας.
Μόλις τελείωσε η παρέλαση, και ενώ ήμουν έτοιμος να διαλέξω Άσια, η υπεύθυνη με ενημέρωσε πως το ραντεβού της Κατερίνας θα καθυστερούσε. Δεν ήθελα να φτύσω την τύχη μου κατάμουτρα, αφού συνήθως με φτύνει αυτή και επέλεξα την Κατερίνα.
Η κοπέλα ήταν χαμογελαστή όλη την ώρα, Με άφησε να κάνω το μπάνιο μου, ξεχνώντας να ζητήσει χρήματα . Μόλις γύρισε πλήρωσα μου είπε ότι ακόμη δεν έχει μάθει τα διαδικαστικά του μαγαζιού και αφού τα παρέδωσε, ήρθε για το μασάζ.
Αυτό που μου άρεσε εξ’αρχής , εκτός από το χαμόγελό της, το πικάντικο πρόσωπό της και το εξαιρετικό της κορμί, ήταν ο τρόπος που μιλούσε: είχε χιούμορ, οι λέξεις που χρησιμοποιούσε έδειχνε άνθρωπο με επίπεδο και σωστή αντίληψη. Το μασάζ της ήταν πολύ καλό, με εξέπληξε γιατί δεν πάω με προσδοκίες σε αυτά τα μέρη. Όμως η Κατερίνα είχε δουλέψει σε φυσιοθεραπεία όπως μου είπε.
Η αφαίρεση και των δικών της ρούχων που ακολούθησε, μας οδήγησε σε πολλά φιλιά γλειψίματα και ύστερα στο κρεβάτι. Στοματικό δεν ζήτησα καν, οπότε δεν ξέρω αν κάνει με ή χωρίς. Θα υποθέσω με.
Στο σεξ τα πράγματα ήταν amateur gfe, και μιας και δεν ζητάω αγριάδες παρά αληθοφανή συμμετοχή, όλα κύλησαν ομαλά. Η Κατερίνα και κατά τη διάρκεια και στο τέλος δεν αναλώθηκε σε άσκοπους θεατρινισμούς, μου φάνηκε πολύ γλυκιά και αληθινή στα όσα έλεγε.
Κοινώς, πέρα από την εμφάνισή της, με έφτιαξε εγκεφαλικά, καθώς είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις στη γλώσσα σου και να συνεννοηθείς.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα προσπαθήσω να τη συναντήσω, γιατί πραγματικά με έκανε να ξεχάσω πολλές σκοτούρες και ήταν από τις λίγες φορές που έφυγα νιώθοντας πλήρης.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
3.873
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Εκλεκτικός, erethis72, Pngls7 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2019
Χάρη στην κριτική σου, δοκίμασα κι εγώ την Κατερίνα! Πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου! Σε ευχαριστώ πολύ, αν και δεν σε ξέρω!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1