Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 440 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 618652
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία τυχαία.
Ξεκινώ μ αυτούς που κάνουν κριτική για το μασαζ από τις κοπέλες λέγοντας οτι αν θελουν μασαζ μπορούν να πάνε με 10 ευρώ σε επαγγελματία να το ευχαριστηθούν.
Αλλά, όταν πας σε τέτοιο μαγαζί μπορεί να μην έχεις όπως εγώ απαιτήσεις για μασαζ αλλά θέλεις τα χάδια τα τσιμπιματάκια σε σημεία που να σε φτιάξουν ειδικά για μας που πλησιάζουμε τα πρώτα ήντα και θα εξηγήσω.
Απογευματάκι τρίτη φορά στο μαγαζί και ήμουν και τυχερός γιατί όλες οι κοπέλες ήταν ελεύθερες, στα του μαγαζιού τα γνωστά, διακριτικότητα καθαριότητα και χαλαρότητα με το κεράσμα τους την ευγένεια γενικά οκ.
Αφού πέρασαν όλες οι κοπέλες μου άρεσε η Βερόνικα, είχα διαβάσει και καλές κριτικές οπότε διάλεξα αυτή, ρώτησα αν μιλάει ελληνικά αλλά με ενημέρωσαν πως όχι ούτε αγγλικά, αυτό τελικά ήταν ένα μικρό πρόβλημα και θα σας εξηγήσω για αυτό.
Πέρασμα στο δωμάτιο, της είπα να έρθει σε λίγα λεπτά να κάνω ντους να χαλαρώσω, αφού ήμουν ξάπλα στο μασαζοκρεβατο ήρθε το μωρό χαμογελαστό μου τράβηξε την πετσέτα και έπεσε αμέσως για τσιμπούκι, δεν θυμάμαι αν έβγαλε εκείνη την ώρα τα ρούχα της, όπα λέω σε μπουρδέλο ήρθα; την σταματάω πρώτον γιατί ήθελα με καπότα, δικό μου λάθος που δεν το είχα πει και δεύτερον ήθελα λίγο χαλάρωμα το λεγόμενο ''μασαζ΄΄.
Την σταματάω της λέω προφυλακτικό και μασαζ, μου λέει ''σεξ ορ μασαζ'''; πρώτα μασαζ της λέω και μετά σεξ, στα αγγλικά, όποτε άρχισε το ''μασαζ΄', πως όμως, είχε πάει στους αστραγάλους και άρχισε να τους ζουλάει, εγώ να θέλω να την χουφτώσω να την γλύψω και αυτή να είναι στην άλλη άκρη, δεν ξέρω αν θα ανέβαινε προς τα πάνω αλλά εγώ δεν μπορούσα να περιμένω, οπότε την τράβηξα προς τα πάνω και άρχισα τα χουφτώμτα και τα γλυψίματα, αρχισε και αυτή τα φιλάκια στο στήθος της είπα να την γλύψω το μουνακι αλλά δεν μου το έδινε, αλλά το πήρα μόνος μου για λίγο, στο σεξ τώρα την έβαλα στα 4 και την αρχισα στο σφυροκόπημα (αφού πρώτα μου πήρε μια ωραία πίπα) και μετά μετά αυτή από πάνω μου έκανε ωραία κουνήματα ώσπου ήρθε και το τελείωμα.
Μετά κατι μου έλεγε στα ουκρανικά για μασαζ, αλλα εγώ το ''μασαζ΄΄ το θέλω πριν το σεξ, μετά θέλω τυρόπιτα...
Τεσπά πιστεύω ότι η συνεννόηση λόγω γλώσσας δεν έφερε τ αποτελέσματα ωστε να περάσω τέλεια, όχι οτι δεν πέρασα ωραία, μια χαρά ήταν και το κορίτσι σαν εμφάνιση σουπερ, γενικά για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω παράπονο...
Αυτά, η συνέχεια στην επόμενη επίσκεψη με μια άλλη κοπέλα μιας και μου αρέσει να δοκιμάζω...
Εκτός αν ξανα έρθει η Τζενιφερ, αυτή θα την έπαιρνα μόνιμα Χαμόγελο
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
1.774
Πόντοι:
266
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukos19, kwstasxat, pilotgr

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2019
Τυπε φόλα???
P
pilotgr
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1