Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785027
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Θεωρώ το Στουρνάρη το κορυφαίο μαγαζι για μασαζ τόσο απο την διακόσμηση των δωματίων που δεν θυμίζουν ξενοδοχεία ημιδιαμονης όπως αρκετα αλλα, αλλα και απο την όλη ατμόσφαιρα που υπαρχει στο δωματιο συνοδευόμενη και απο την αναλογη μουσική! Γι αυτο και ειμαι συχνός πελάτης αφου αποφεύγω πλέον τα κασκαντεριλικια οσο μπορω εννοείται...
Κατα τη γνώμη του γραφοντος το μαγαζι με παρούσες περισσότερες απο 10 κοπέλες κάθε φορα εχει δυο βαριά χαρτιά, τη Λια και τη Μονικα. Το βαριά παει στο πακέτο των υπηρεσιών που δεν είναι μόνο σεξ αλλα εχει βάση και στο μασαζ. Οι δυο αυτές έχουν πολυ καλή γνώση του μασαζ.
Τηλεφώνημα και ραντεβού για Μονικα για να παίξω εκ του ασφαλούς. Όταν έφτασα η κοπελα μόλις είχε έρθει και δεν είχε προλάβει να ξεντηθει όποτε την ειδα και με στολή «εξόδου». Κολάν και μακρυά μπλούζα με μαζεμένο μαλι.
Με πήγε σε ένα δωματιο που δεν ειχα ξαναπάει αλλα ευρύχωρο και όμορφο.
Για την Μονικα έχουν γραφτεί πολλές κριτικές αλλα για την πληρότητα της κριτικής να αναφέρω ότι είναι μελαχρινη 40+ με πολυ καλο σωμα και προσωπο.
Το προγραμμα που ζητησα ηταν μιας ωρας με διπλό σεξ, ένα πριν το μασαζ και ένα στο τέλος. Η κοπελα που ηρθε με ένα ωραιο σετ μαύρα εσώρουχα συμμετείχε στην πρωτη φαση πλήρως και ηταν αρκετα δοτική με καλή τεχνική.
Μπανιο και φροντίδα.....
Η μεγάλη απόλαυση είναι το μασαζ της που νομίζω ότι είναι ίσως το καλυτερο της αγοράς αυτής. Με εξερεύνησε με κάθε λεπτομέρεια και προσπάθησε να διορθώσει κάθε σημείο πιασιματος. Η απόλαυση ηταν ο αυχένας που μου ζήτησε να γυρίσω ανάσκελα για να μπορέσει να με τραβήξει απο το κεφάλι. Τέλος με μασαζ προσώπου που μόνο αυτη κάνει.....
Στη Τρίτη φαση πάλι ίδιο σκηνικό με την αρχή που είχε διάφορες φάσεις με πολυ ενέργεια και απο τους δυο.
Τέλος με απόλυτη ικανοποίηση. Ίσως ηταν το καλυτερο μασαζ που έχω κάνει....
Αν καποιος ψάχνει για τσόντα μαλλον πρέπει να κοιτάξει αλλου. Αν το ζητούμενο είναι ένα κορυφαίο μασαζ στο πακέτο, η Μονικα είναι κορυφαία επιλογή κατα την ταπεινή μου αποψη!
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2019
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
tenten956
Μέγας
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
3.696
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gejgi, athinaios44, koukos19 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού