Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 440 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 619157
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Όταν μου ήρθε το μήνυμα ότι κέρδισα στον διαγωνισμό δεν πίστευα στα μάτια μου. Η τύχη μου είχε χαμογελάσει και σκεφτόμουν πως θα ήταν καλύτερα να το χρησιμοποιήσω το δώρο.
Παλιότερα είχα ξαναβρεθεί με την Αντριάνα και ήθελα να ξαναπεράσω χρόνο μαζί της αλλά όταν είδα πρώτη φορά σε προηγούμενη επίσκεψη μου την Βερόνικα δε μπορούσα να κρατήσω ανοιχτό το στόμα μου. Μέχρι τώρα καμία κοπέλα για τα γούστα μου δεν πλησίαζε σε ομορφιά την Αντριάνα οπότε όταν είδα την Βερόνικα σκέφτηκα ότι πρέπει να τις έχω και τις δύο πανέμορφες υπάρξεις μαζί.

Έκανα τηλεφωνική συνεννόηση για ένα 45λεπτο DUO, όπως αποκαλούν την παρτούζα στο μαγαζί, και όταν έφτασα έμαθα ότι δεν κάνουν λεσβιακό οι δυο κοπέλες, πράγμα που δε με πειράζει προσωπικά μιας και μόνο μαζί μου ήθελα να ασχοληθούν Ματάκι. To κόστος ήρθε στα 60 ευρώ μιας και είχα κερδίσει στον διαγωνισμό. Κανονικά είναι 120. Μία μικρή παρατήρηση τώρα για το δωμάτιο, και ο λόγος που έβαλα 7/10 στην καθαριότητα είναι ότι δεν είναι σφραγισμένες οι πετσέτες, πράγμα που ρίχνει λίγο τον πήχη. Επίσης η βαθμολογία στο μασάζ είναι ενδεικτική μιας και δεν έκανα καθόλου μασάζ.

Λοιπόν στο ψητό! Ξαπλωμένος εγώ και οι δυο κουκλίτσες αρχίζουν να με χαϊδεύουν και να με φυλάνε παντού. Πρώτα στο μασαζοκρέβατο και μετά στον καναπέ. Σε ένα σύννεφο σεξουαλικής ενέργειας μέσα χάθηκα και τις άφησα να κάνουν ότι ήθελαν. Η πίπα και των δυο ήταν απλά υπέροχη. Εναλλαγές, γρήγορα, αργά, βαθιά, αισθησιακά, να έχω την μία και μετά την άλλη στο πρόσωπο μου καθώς χανόμουν στην ήδονη... Πράγματα βγαλμένα μέσα από αμέτρητες φαντασιώσεις και τσόντες. Εδώ να σημειώσω ότι η Βερόνικα ενώ φαίνεται πιο ήσυχη είναι φουλ παιχνιδιάρα και μου έριξε ένα απίστευτο παιχνίδι στα αρχίδια και την γύρω περιοχή που νόμιζα ότι ήμουν ο Rocco Siffredi (για όσους καταλαβαίνουν Κουλ). Η Αντριάνα είναι φουλ παιχνιδιάρα και το βλέμμα της είναι σκανδαλιάρικο, προσπαθούσε πολλές φορές να με κάνει να τελειώσω και την "μάλωνα" για να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας στο έπακρο. Η Βερόνικα γούσταρε να παίζω με το μουνάκι της καθώς με φιλούσε και η φίλη της με πίπωνε... Σκηνικά τρομερά σας λέω... Επειδή μακρηγορώ όμως, υπήρξε και καβάλημα εναλλάξ από τις κοπέλες και στο τέλος με τελείωσαν με τα στόματα τους και τα χέρια τους ταυτόχρονα. Η κορύφωση και η εμπειρία ολόκληρη με άφησε σε Nirvana Ματάκι και το συναίσθημα φεύγοντας είναι ακριβώς σαν να έχω πάρει ναρκωτικό και ο κόσμος να είναι όμορφος γύρω μου.

Αυτά από μένα... ήδη ονειρεύομαι την επόμενη φορά μου στο μαγαζί, το οποίο ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο που μου έκανε σήμερα. Μακράν η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ. Κορίτσια, θα το θυμάμαι για πάντα... ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αντριάνα
kelenor
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
548
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, R3D_STABILO, TurboLover και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Οκτωβρίου, 2019
Που δηλωνουμε συμμετοχη στους διαγωνισμους αυτους;
31 Οκτωβρίου, 2019
Μια βοηθεια ρε παιδες... πως δηλωνουμε συμμετοχη στο διαγωνισμο για το free fuck;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2