Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 140 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 100702
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη μου κριτική λοιπόν αν και αρκετά παλιο μέλος. Οφείλω σαν τυχερός του διαγωνίσμού να μοιραστώ την εμπειρία μου αλλά έχω και τη ηθική υποχρέωση να μοιραζομαι τις ..ανήθικες εμπειρίες μου προς όφελος τοι κοινότητας του σαίτ.
Πρώτη επίσκεψη στον χώρο αφου όταν επιλέγω μασαζ δινώ έμφαση σε αυτό, αλλιώς αν ο στόχος μου είναι το sex προτιμώ κάποιο call girl. Το συγκεκριμένο μαγαζί είχα τη αίσθηση ότι το βάρος δινοταν στο sex.
Για το χωρο να πω ότι έχει μεγάλο και περιποιημένο σαλόνι.Το δωμάτιο μου φάνηκε κάπως μικρο αλλα και αυτό προσεγμένο, έχει ντούζ, καναπέ και το μασαζοκρέβατο.
Είχα παέι γιά την Ινα, η οποία είναι γκυκήτατη αλλα μου φάνηκε πολύ ευθραστη κσι εγω είχα πάει με ..αγριες διαθέσεις, είδα την Χριστίνα τη Σερβα, αδιάφορο milf, την Λένα, ομορφη, μικρουλα, και λίγο πίο νταρντάνα από τα άλλα κοριτσια, την μκροκαμωμένη και καλίγραμμη Σάρα και τέλος την Ειρήνη που τελικά προτιμησα.
Ο λόγος που με κέρδισε ήταν το πονηρό και πολλά υποσχόμενο χαμόγελό της και η τσαχπινιά της. Εμφανησιακά είναι μάλλον κοντούλα με μικρά βυζάκια μέτριο πρόσωπο αλλα με το πονηρο χαμόγελο που προείπα και ένα εξαιρετικό πίσω σύστημα.
Στο δωμάτιο, αφου πληρωσα τη διαφορα, για το προγραμμα μίας ώρας με αφησε να φρεσκαριστώ και ήρθε μετά από λίγο.
Η καλή διάθεση που είχε στο σαλόνι συνεχίστηκε στο δωματιο που ανταλλάσαμε συνέχεια αστεία κσι πειράγματα. Στα του αγώνα, πολύ καλή πίπα άνευ,παραλίγω να με τελειώσει,ισα που πρόλαβα να μπώ στο σχετικά στενό μουνάκι της,στα όρθια με τη Ειρήνη νσ σκύβει στο μασαζοκρέβατο και να τρουλώνει την κωλάρα της. Στη συνέχεια ανταλλάξαμε μασάζ, το οποίο δικό της ήταν καλύτερο και πιο δυνατο από ότι περίμενα, δεν είχα και πολλές προσδοκιες. Το δικό μού "τρίκαλο!" Είπε.., δεν κρατησε πολύ, την εστησα στα τεσσερα και αφου έγλυψα καλά και τις δύο τις τρυπούλες τη πήρα σε όλες τις στασεις.Στα τέσσερα ιεραποστολικο, την έβαλα απο πανω, μετα την μετεφερα, χωρις να βγω απο το καυτο της το μουνάκι, στο καναπε οπου κρατώντας την απο τα κωλομέρια την ανεβοκατεβαζα στον πούτσο μου, και φυσικά για το τελος το καλύτερο, στα τεσσερα, στο καναπε με υπροχη θέα τη κωλάρα της.
Γενικά θα έλεγα ότι ήταν μια ωραία εμπειρία. Η Ειρήνη μπορεί να μην έχει τη κορυφαία εμφάνιση, εκτος απο τον υπέροχο κώλο της, που το ξέρει, και τον επιδεικνύει σε καθε ευκαιρία αλλά έχει τσαχπινιά και πολύ καλή συμμετοχη,Επισης ειχε πολύ όρεξη και πολύ καλη διάθεση, σε όλο το ραντεβου πειραζόμασταν και γελάγαμε.
Εχω μια επιφύλαξη βέβαια, ότι μπορει να έβαλε τα δυνατά της αφου ήξερε ότι θα ακολουθήσει κριτική, οχι οτι έχει αναγκή την δικιά μου αλλά λέμε τώρα.
Α και να μη το ξεχάσω γλωσόφιλα δεν δίνει για οποιον ενδιαφερετε.
Ευχαρίστως θα την ξανασυναντουσα.
Καπου εδώ και αφου ευχαριστήσω τις Musses για το δώρο τους,τελειώνει η πρώτη κριτική μου, ελπίζω να μην σας κούρασα, υπόσχομαι να βελτιωθώ
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2019
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Μέλος
Εγγραφή:
2 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
927
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bossthestar, tenten956, kwstasxat και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2019
καλησπερα παιδια, καινουργιος στο σαιτ
που βρισκεται το συγκεκριμενο μαγαζι..? αν μπορειτε στειλτε μνμ
ευχαριστω εκ των προτερων
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1