Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 431 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 603559
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το Nirvana λόγω τοποθεσίας έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα και ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
Φτύνεις αίμα για να παρκάρεις, η δε Φραντζή και η Ηλία Ηλιού πήζουν άσχημα τα απογεύματα. Αυτό με αποτρέπει αρκετές φορές από το να το επισκεφθώ. Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν βρήκα να παρκάρω και έφυγα για αλλού.
Από την άλλη, μόλις βρεις θέση , νιώθεις πως το κάρμα σου είναι να περάσεις οπωσδήποτε με κάποια κοπέλα , γιατί πότε θα ξανασταθείς τυχερός;
Στο μαγαζί , η υποδοχή ήταν η Σόφι, με κολάν και κορμί θανατηφόρο, κάποτε σαλονάριζε και η ίδια. Είδα τις δυο καινούριες κοπέλες, Βερόνικα και Λίνα, χαμογελαστές αμφότερες.
Διάλεξα Βερόνικα λόγω προσώπου. Πολύ γλυκό, με λακκάκια, καστανόξανθο μαλλί λίγο πάνω από τους ώμους, πετιτ κορμάκι καστανά μάτια.
Μου έκανε εντύπωση που με οδήγησε στο δωμάτιο κρατώντας μου διαρκώς το χέρι.
Το μασάζ της ήταν δυνατό στα πόδια, στην πλάτη προσπαθούσε για πιέσεις. Δεν κρίνω αρνητικά ποτέ το μασάζ, αφού προσωπικά δεν πάω για αυτό. Αν είναι καλό θα το κατατάξω στα θετικά, αν είναι αδιάφορο, δεν με ενοχλεί καθόλου.
Αφού λοιπόν η επιθυμία μου με οδήγησε στο να της βγάλω τα ρούχα και να αρχίσω την εξερεύνηση, θα πω ότι έχει πολύ όμορφα πόδια, πεταχτό κωλαράκι, σχεδόν ανύπαρκτο στήθος και εξαιρετικά απαλή επιδερμίδα την οποία δεν έχει καταστρέψει , παρά μόνο με ένα μικρό διακριτικό τατουάζ.
Η Βερόνικα φιλάει διστακτικά με γλώσσα, αλλά δεν το αποφεύγει. Το στοματικό της ήταν χωρίς λάστιχο, βαθύ και υγρό, όχι μεγάλης διάρκειας όμως. Στο σεξ θέλει αργές κινήσεις, βγάζει διακριτικές φωνούλες, είναι μια κατάσταση αρκετά amateur που με ερέθισε, γιατί έχει τις δικές της προτιμήσεις, και το δείχνει, όχι για να σε εκνευρίσει, αλλά γιατί έτσι δείχνει να λειτουργεί καλύτερα. Πχ, τα γένια μου την ενοχλούσαν στο γλείψιμο κάποιες φορές, και αυτή απλά τιναζόταν λίγο, χωρίς να πει κάτι και να σε ξενερώσει. Επίσης κρατά κλειστά τα μάτια της, με τρόπο που δείχνει προσπάθεια να φτιαχτεί και όχι με τρόπο που να δείχνει ότι υποφέρει.
Το τελείωμα ήρθε ήρεμα, αγκαλιάζοντας με και στη συνέχεια φιλώντας με ως την έξοδο.
Όπως λοιπόν έχει γραφτεί, η Βερόνικα προτείνεται για ήρεμους , gfe ρυθμούς. Είναι κλασσάτο κορίτσι, έχει γλύκα, και σε αυτά που ζητούσα, ανταποκρίθηκε σχεδόν άψογα.
Μόνο να πω κάτι για την καθαριότητα τα: πιστέυω ότι τα μασαζοκρέβατα πρέπει να έχουν χαρτί, και όχι πετσέτα, καθαρά για λόγους υγιεινής.
Τέλος, η Σόφι με ρώτησε πώς πέρασα, ήταν ευγενέστατη και αφού μιλήσαμε λίγο, την συμπάθησα ακόμη περισσότερο από την αρχή.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
3.873
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Εκλεκτικός, muffer35, kwstasxat και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2019
Προμο στο ΙΚΕΑ τυπε Χμμμ;
07 Οκτωβρίου, 2019
Συναγωνιστη, δεν εψαχνα το σουπερ προγραμμα, εψαχνα καποια πιτσιρικα που εμφανισιακα να μην δειχνει φτηνιαρα. Η Βερονικα σε αυτο με καλυψε. Αν την ξανασυναντουσα; μαλλον οχι. Αν θα μου μεινει αξεχαστη; σιγουρα οχι.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2