Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 72 10
Μασατζίδικα 106506
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλησπέρα συναγωνιστές,

Γράφω σπάνια και κυρίως για κάτι εξαιρετικά καλό ή το άλλο άκρο.

Αν και η προκειμένη περίπτωση δεν είναι των άκρων αξίζει το χρόνο να προσθέσω μια κριτική για το λόγο ότι οι ως τώρα κριτικές για τη συγκεκριμένη με εξαίρεση την προηγούμενες είναι διθυραμβικές. Η συνάντηση έγινε ακριβώς πριν 2 βδομάδες αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν πρόλαβα να γράψω νωρίτερα.

Πήγα λοιπόν στοχευμένα στο συγκεκριμένο κατάστημα γιατί είχα διαβάσει κριτικές για την Τζούλια και εκείνην την ημέρα ήθελα κάτι νταρτανοειδές που να αντέχει...Εμφανισιακά οι προσδοκίες καλύφθηκαν και με το παραπάνω. Έχει τα περιττά της κιλά αλλά με κατανεμημένα όμορφα ώστε να σου βγάζει άγριες ορέξεις. Επειδή είχε κάνει κάποια επέμβαση στο στόμα δεν μου έκανε ελεύθερο στοματικό. Δεκτό γιατί πάνω από όλα η υγεία (κι των 2) αλλά κατά τη γνώμη μου όφειλε να ενημερώσει πριν περάσω στο δωμάτιο. Είσοδος στο δωμάτιο 1 και 5. Με λίγο τρίψιμο και λίγο ιεραποστολικό είχε τελειώσει ο πρώτος γύρος 1 και 20. Το επεδίωξα και εγώ γιατί ήμουν φορτωμένος... Για αυτό άλλωστε διάλεξα και το πρόγραμμα της μια ώρας ώστε να είμαι άνετος για 2 γύρους συν μασάζ.

Ξεκινάει λοιπόν μια ασταμάτητη φλυαρία περί ανέμων και υδάτων και μ κάνει ένα από τα χειρότερα μασάζ για περίπου 15 λεπτά. Επειδή το έβλεπα οτί θα συνέχιζε έτσι την έβαλα να ξεκινήσει να μου τον παίζει αλλά λόγω φλυαρίας έκανε κάνα 10λεπτο να μου σηκωθεί την πάω λοιπόν στον καναπέ και της λέω βάλε μου προφυλακτικό και εκεί μου το πετάει... δεν έχουμε χρόνο..... Μα της λέω έχουμε 20 λεπτά και μου απαντάει δεν είναι αρκετά. Δεν με έψηνε να την πηδάω και να κάνει αγγαρεία ή να κοιτάω το ρολόι ανά 2 λεπτά οπότε το δέχτηκα. Της λέω μασαζ λοιπόν; ε μου λέει κάναμε. Αρχίζω λοιπόν να ντύνομαι και αυτή φεύγει απο το δωμάτιο και γυρνάει από 5 λεπτά και τι κάνει η κουτοπόνηρη... αρχίζει να μου τρίβεται και να μου χαϊδεύει τον πούτσο... Εκείνην τη στιγμή βάραγε μύγες το μαγαζί οπότε γιατί να μην ξεζουμίσει λίγο ακόμα το πορτοφόλι μου. Εννοείται πως έφυγα και δεν ξανασχολούμαι. Δεν πηγαίνω εδώ και χρόνια στα μπουρδέλα αλλά με 20 ευρώ θα είχα πάρει ίδιες υπηρεσίες.
Είχα πολύ καιρό να φύγω από μασατζίδικο και να σκέφτομαι τι θα μπορούσαν να είχα κάνει με τα λεφτά..Ενα συναίσθημα που όλοι εδώ μέσα το έχουμε νιώσει αρκετές φορές και ξέρουμε οτι ισοδυναμεί με αποτυχία.


Κρίμα γιατί εμφανισιακά είναι για άγριες καταστάσεις. Μπορεί να έτυχε η ημέρα αλλά προσωπικά δε ρισκάρω ξανά τα 80 ευρώ.

Να αναφέρω ότι η τσατσά ήταν ευγενέστατη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2019
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
255
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bourdeliaris82, athinaios44, petergsp και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2019
την ίδια και χειρότερη εμπειρία είχα και εγώ και έγραψα την προηγούμενη κριτική
η κοπέλα ή "φολεψε" ξαφνικά ή οι προηγούμενες καλές κριτικές ήταν "ύποπτες" δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς
29 Σεπτεμβρίου, 2019
80 για μια φορά σεξ με γκόμενα που δεν σου άρεσε κιόλας είναι ξεφτίλα. Αλλά τι να πει κανείς. Έχουμε δώσει 100 για call girl που άλλο ήταν στην φώτο και άλλο από κοντά για μια φορά Σεξ..
29 Σεπτεμβρίου, 2019
Κρίμα ...μπορεί να έχει κουραστεί από τις πολλές εντάσεις των προηγούμενων συναντήσεων της γιατί οι τελευταίες είναι απογοητευτικές.Ας κάνει ένα διάλειμμα για να μην "καεί" ...
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 171204
29 Σεπτεμβρίου, 2019
Φίλε ειλικρινά πέρυσι που ειχα περασει εγω μια φορα ειχα περασει καλα και έγραψα και κριτικη. Αν τώρα το χαλασε το γλυκό καλως να το λέτε να το γνωριζουμε. Αυτη θα χάσει.
29 Σεπτεμβρίου, 2019
Η κοπέλα μάρεσε και μάλιστα πολύ. Δεν πιστεύω οι προηγούμενες κριτικές είναι ύποπτες απλά η κοπέλα όπως πολλές άλλες την "ψώνησε". Μην ξεχνάτε οτι βγάζει μεροκάματα που για τον μέσο Έλληνα είναι μισό μηνιάτικο. Οπότε σε κάποια φάση απλά μπορεί να της βγήκε βαρεμάρα.

Αυτό είναι η μαγεία του bourdela.com γιατί είτε θα στρώσει είτε θα μαθευτεί στην αγορά οτί οι υπηρεσίες τις δεν είναι ανάλογες του παρελθόντος.
30 Σεπτεμβρίου, 2019
Την Κα Λιζα-υπευθυνη την ενημερωσες...?
Ειναι πολυ σωστη.. κ βαζει τα πραγματα στην θεση τους...
30 Σεπτεμβρίου, 2019
Συναγωνιστές, συνιστώ ψυχραιμία! Μέ μία φορά πού πάει κανείς μέ κάποια κοπέλλα δέν μπορεί νά βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Εγώ πολλές φορές δίνω καί μιά δεύτερη ευκαιρία σέ κοπέλλες πού τήν πρώτη φορά δέν πέρασα καλά. Τήν Τζούλια τήν "ξέρω" καλά καί δέν μ' έχει απογοητεύσει. Μπορεί νά έτυχε. Εξ άλλου μήν ξεχνάμε ότι όλες οι κοπέλλες είναι άνθρωποι καί όχι μηχανές τού σέξ. Αυτό σημαίνει ότι όπως όλοι μας έχουν τίς καλές καί τίς κακές τους στιγμές, "τά πάνω" καί "τά κάτω" τους. Θά συνιστούσα μιά ακόμη συνάντηση. Ευτυχείτε!
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7