Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785361
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χωρος: oπως παντα προσεγμενος μαζεμενος και καθαρος,πετσετα παντοφλες ολα στη θεση τους.ατμοσφαιρα αψογη οπως πρεπει να εχουν ολα τα μασατζιδικα.χαμηλος φωτισμος,μουσικη υποκρουση χαλαρης μουσικης.
Κοπελα: η Αννα ειναι μια πολυ γλυκια,ευγενεστατη ξανθια κοπελιτσα με ομορφο σωματακι.ολα πανω της φυσικα,στητα και τραγανα!
Μασαζ-Σεξ: το μασαζ της Αννας ειναι μια ικανοποιητικη εμπειρια,τα πιανει ολα! ποδια γαμπες μπουτια μεση πλατη χερια και αυχενα. τα περναει
σχολαστικα δυνατα και με λεπτομερεια. στο γυρισμα μου εκανε τριψιμο στον πουτσο με λαδι,συνεχισε το τριψιμο με βυζια και σωμα. πιπα χωρις προφ.,μιας και με ρωτησε πως θελω.η πιπα της ηταν χωρις χερια κατι που εκτιμω! παιξανε και λιγα deepthroat,εμεινα ευχαριστημενος και σε αυτο το κομματι. βαζει προφυλακτικο και ανεβαινει,καβαλημα σωστο διχως κουραση δινει πονο μονη της! βγαλσιμο προφυλακτικου λιγο πιπα,λιγο μαλακια και τελος.
Συνολικα: περασα πολυ ομορφα με τη γλυκια αννουλα,μεχρι και μπανιο μ'εκανε! ειναι ευγενικη και προσπαθει να σε κανει να περασεις καλα και να νιωσεις ομορφα.για το μασατζιδικο αυτο εχω να πω οτι ειναι υποδειγμα μασατζιδικων,πεντακαθαρο με καταλληλη ατμοσφαιρα και μεγαλη ποικιλια απο κοπελες.

το παραπανω αποτελει καθαρα προσωπικη αποψη.αυτη ηταν η δικη μου εμπειρια με την κοπελα και υπαρχει περιπτωση να διαφερει με την εμπειρια που θα εχετε εσεις μαζι της.επισης το 8αρι για 'μενα σημαινει 10.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Άννα
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
17.442
Πόντοι:
7.415
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stmen211, David 1975, dome και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού