Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 431 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 604354
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη φορά επισκέφθηκα μασατζίδικο μετά τις 9 το βράδυ και ομολογώ ότι η διάθεση που είχα ήταν πολύ καλύτερη από ο,τι στις απογευματινές ώρες. Τα απογεύματα στη Φραντζη είναι κόλαση. Το βράδυ παρκάρεις πολύ πιο εύκολα και δεν γίνεται και χαμός από πελάτες.
Είδα όλες τις διαθέσιμες κοπέλες πλην Αντελίνας . Επέλεξα τη Ντιάνα γιατί με εντυπωσίασε το ύψος της και το πιο ώριμο πρόσωπό της , αν και πιπινολάτρης.
Η Ντιάνα είναι ουκρανίδα, με μακρυά μαύρα μαλλιά με αφέλειες και σκούρα καφέ μάτια (αν είχε γαλάζια ή πράσινα θα είχα ερωτευτεί). Η ηλικία της είναι λίγο μετά τα 30.
Έχει πολύ γλυκό χαμοόγελο και γενικά πολύ λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου και ευγενική φυσιογνωμία. Βγάζει μια ευγένεια και δείχνει συνεσταλμένη όταν σου μιλάει, όχι λόγω γλώσσας (λιγότερο από τα βασικά Αγγλικα ), αλλά λόγω χαρακτήρα και προσωπικής της καλλιέργειας
Γδύθηκε μόλις μπήκε στο δωμάτιο, αφού της είχα πεί ότι δεν θέλω μασάζ, κάτι το οποίο μάλλον έτσι κι αλλιώς ήθελε να αποφύγει . Αφού άρχισε να με χαιδεύει, ξεκίνησαν διστακτικά γλωσσόφιλα, που ποτέ δεν ξέφυγαν προς το pse ή σε κάτι πιο πρόστυχο. . Το σώμα της χυμώδες, σφιχτό με απαλή επιδερμίδα χωρίς να θυμάμαι τατουάζ και πανύψηλο.
Η πίπα της χωρίς προφυλακτικό ήταν απίθανη, υγρή , και το πήρε όλο στο ζεστό της στόμα, με αργές κινήσεις, αντίθετα με άλλες που πάνε να σε τελειώσουν εκεί.
Αφού ξάπλωσε στο μασαζοκρεβάτι, και έπειτα από μερικές αγκαλιές, χάδια και λιγότερα φιλιά ήρθε η ώρα του σεξ. Η προτροπή της ήταν να πάμε σιγά-σιγά. Δεν της αρέσουν βιασύνες, δάχτυλα μέσα της και ιδιαίτερα πρόστυχες κινήσεις. Δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες, αλλά στέκεται σε όποια στάση ζητήσεις. Αποφάσισα το φινάλε να γίνει στον καναπέ, όπου εκεί προς έκπληξή μου ανέβασε στροφές, αφού μάλλον έλεγχε τη διείσδυση και συνέχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου ακόμη και όταν κατάλαβε ότι τελείωσα.
Μιλήσαμε λίγο και μου είπε τι έχει σπουδάσει και έμεινα άναυδος.
Συνοπτικά: η Ντιάνα δεν είναι πιπίνι, ούτε όμως μιλφ. Παρά το γεγονός ότι έχει αρκετά "μη" στο σεξ , δεν ξυνίζει ποτέ και σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι με μια κοπέλα που γνώρισες και που κάνεις πρώτη φορά μαζί της σεξ και έχετε κάποιες αμήχανες στιγμές.
Μου άρεσε πολύ η αίσθηση amateur που έβγαζε, ότι δεν έδειχνε βιασύνη και ότι όλο της το attitude δεν έβγαζε κάτι πρόστυχο ή επαγγελματικό.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
3.881
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Εκλεκτικός, kwstasxat, muffer35

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2019
Όντως πήρες γλωσσόφιλο απο την τύπισα???
Γιατι εμενα ,αφου την ρώτησα πρώτα στο σαλόνι και μου είπε οτι δίνει, στο δωμάτιο ειχε κλειστό το στόμα και φίλαγε δειλά μόνο χείλια!Money Mouth
10 Σεπτεμβρίου, 2019
Μόλις μπήκα στο δωμάτιο τη ρώτησα και έκανε με τα φτωχά αγγλικά της κάτι σαν "θες κανονικά φιλιά ε;" . Είδα ότι ξενέρωνα και είπε οκ. Τα φιλιά της ήταν διστακτικά, δηλαδή έβαζε γλώσσα αλλά ήταν φανερό πως όσο μπορούσε να τα αποφύγει θα το έκανε. Ποτέ δεν ξέφυγαν δυστυχώς. Στη θέση σου θα την έδιωχνα , από τη στιγμή που άλλα σου είπε και άλλα έκανε.
10 Σεπτεμβρίου, 2019
Ουτε dfk
Ουτε owo
Και γενικα πολυ μαζεμενη
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3