Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 140 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 100702
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ο τίτλός τα λέει όλα! Καταρχήν να ευχαριστήσω το Musses Massage γιατί κέρδισα το δωράκι και πήγα κατευθείαν για να το εξαργυρώσω!

Διαβάζοντας κριτικές απο συναδέλφους μύστες η Επιλογές ήταν 3 Ειρήνη, Ίνα, Ζωή. Η ίνα δεν ήταν διαθέσιμη οπότε άραξα στον καναπέ και περίμενα τα κορίτσια, να πω ότι ήταν η πρώτη μου φορέ σε τέτοιου είδους χώρο αλλά έμεινα άφωνος με το πόσο ωραία οργανωμένα ήταν! Πρώτη βγαίνει η ζωή και με βλέπει μου σκάει ένα χαμόγελο Ο Τυχερός! Εκεί τελειώσανε όλα. Είδα και τα υπόλοιπα κορίτσια όμορφα και εξαιρετικά αλλά το χαμόγελο της ειρήνης δεν υπήρχε!

Περάσαμε στο δωμάτιο που είχε την κατάλληλη θερμοσκρασία και φωτισμό! Έδωσα μια αγκαλιά στην ειρήνη και το GFE ξεκείνησε! Με ρώτησε αν θέλω να κάνω ένα μπάνιο της είπα ναι (τρομερή ζέστη ρε φίλε ανέβασε και την θερμοκρασία η ειρήνη). Κάνω το ντους και περιμένω, σκάει η ειρήνη μέσα και τα βλέπω όλα! Με πλησιάζει με καβαλάει και αρχίζει τα φιλιά σε όλο το σώμα κάτι που το εκτίμησα, εγώ έπαιζα με τα υπέροχα στηθάκια της αλλά και τις χτύπαγα το κωλαράκι! Μιας και πρώτη φορά σε τέτοιο χώρο η Ειρήνη πήρε την προτωβουλία, δεν είχα σκοπό να πάω για σεξ οπότε ότι έγινε ήταν αυτό που ήθελα!

Κάποιος έγραψε για την ΠΙΠΑ της ειρήνης Ε ΝΑΙ κύριοι το κορίτσι ξέρει να ρουφάει! Όσο με ρούφαγε εγώ έπαιζα με το νινάκι της και χτύπαγα το κωλαράκι της, το διασκέδασα απίστευτα, ήταν πραγματικά σαν να ήμουν με την κοππέλα μου και πραγματικά μετανιώνω που δεν έσκασα ένα πενηντάρικο ακόμα για να ρίξω και ένα καβάλημα στη μηχανή που λέγεται ειρήνη. Μετά την εξαιρετική της πίπα τελείωσα μέσα στο προφυλακτικό (όνειρο μου ήταν να τελειώσω στο στόμα της αλλά δεν πειράζει) η ειρήνη άραξε μαζί μου τα είπαμε και μου έκανε ένα μασάζ και ξεπιάστηκα! Η μέρα ήταν κουραστική αλλά έχω χαλαρώσει απίστευτα χάρης εκείνη!

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Ειρήνη θα φύγει για κάποιο διάστημα αλλά θα ξαναπιστρέψει οπότε όσοι πιστοί δεν αντέχετε να περιμένετε να πάτε!

Μετά το μασάζ τις αγκαλιες και την συζήτηση με μερικά όμρφα φιλάκια με συνόδευσε στην έξοδο και φτάωντας σπίτι γράφω την κριτική!



Πραγματικα΄ήταν ευχάριστη εμπειρία και θα πάω σύντομα για την ΙΝΑ και ίσως το διδύμο με την ειρήνη που φαίνεται να ξεκινάει!

Θενκς όλα τα παιδιά με τις κριτικές τους! Να είστε καλά!
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2019
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Μέλος
Εγγραφή:
7 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
14
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 muffer35

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2019
Δηλ η πιπα με προφυλακτικο γινετραι σε τετοια μερη ?
07 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άλλες κάνουν ακάποτα άλλες όχι!
07 Σεπτεμβρίου, 2019
Palamokearwr
Δεν σε καταλαβα

Ηταν FF. Γιατι να δωσεις ακομη 50;;; Τι θα γινοταν εαν τα εδινες;;
11 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θα έπερνα 1 ώρα! Αν έχεις Free Fuck kai Πληρώσεις την διαφορά μπορείς να έχεις παραπάνω!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4