Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 654675
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καθημερινή γύρω στις 8 και κάτι ανεβαίνω στο μαγαζί. Είχε αρκετό κόσμο, όλα τα δωμάτια γεμάτα και 3 κοπέλες μόνο διαθέσιμες, Αγάπη, Νικόλ και Ντάρια. Η σερίφισσα είχε χάσει τη μπάλα, δεν ήταν η κυρία Σοφία που τη συμπαθώ ιδαίτερα ήταν η άλλη, δεν θυμάμαι το όνομα.
Τη Ντάρια την είχα σταμπάρει από καιρό λόγω εμφάνισης καθώς είμαι μεγάλος πιπινολάτρης. Ετών 20λίγο, σώμα λαμπάδα petite προς skinny και ωραίο προσωπάκι ανατολικού μπλοκ (εξ Ουκρανίας ορμώμενη). Έχει μικρό βυζάκι (έως πολύ μικρό) με piercing στη μία ρώγα (δεν είμαι fan) και ένα μεγάλο τατουάζ στην κοιλιά (επίσης δεν είμαι fan). Γενικά το πακέτο εμφανισιακά είναι πολύ καλό για όσους αρέσκονται σε νεαρές ηλικίες και τέτοιο σωματότυπο, ειδικά για ελαιοτριβείο.
Εκεί όμως τελείωνουν τα καλά. Η κοπέλα μου έκανε μια ωραιότατη ξεπέτα. Ίσως ήταν κουρασμένη, ίσως δεν ήταν η μέρα της, τι να πω. Τελευταία στο μαγαζί είχα περάσει πολύ καλά με Βίκυ και Μαίρη και ξενέρωσα πολύ. Αναλυτικότερα:
Με το που μπήκε κλείνει το φως, της λέω το θέλω ανοιχτό μου λέει όχι δεν θέλω εγώ (παρεμπιπτόντως ελληνικά με το ζόρι). Τέλος πάντων λέω πάμε παρακάτω. Καμία γλύκα, καμία τσαχπινιά, καμία διάθεση για επικοινωνία γενικότερα. Πετάει (κυριολοεκτικά!) παπούτσια και ρόμπα, τρέχει και στρώνει το σεντόνι στο κρεβάτι - ούτε κουβέντα για μασάζ, αν και ούτως ή άλλως εγώ το προτιμώ μετά το πρόγραμμα - και περιμένει. Πάω κι εγώ προσπαθώ για φιλιά και στην αρχή τα αποφεύγει. Ξεκινάμε χάδια πάω να παίξω λίγο με ρόγες με σταματάει! Για δάχτυλα δεν συζητάμε. Τέλος πάντως ξεκινάει πίπα με φουλ χέρι, πήγα να της το βγάλω αλλά δεν. Μπαλάκια δεν πλησίασε. Τέλος πάντων την άφησα κάποια ώρα να τρομπάρει, δεν ήταν και δυσάρεστο, και μετά την γύρισα σε 69 το οποίο δέχτηκε σχετικά απρόθυμα. Έκανα τη δουλειά μου κάποια ώρα αλλά είχα μηδέν αντίδραση οπότε δεν ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Πάμε για σεξ, βάζει σκούφο και της λέω έλα από πάνω. Α, όχι μου λέει δεν κάνω από πάνω!!!! Γιατί της λέω; Έτσι μου λέει, δεν μου αρέσει!!! Ε, αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί. Ξενέρωσα προφανώς αλλά δεν ήθελα να το αφήσω ατουφέκιστο. Πήγε να μου γυρίσει στα τέσσερα αλλά την έβαλα ιεραποστολικό για να την βλέπω και πέχτηκε κάνα πεντάλεπτο έτσι που τουλάχιστον δέχτηκε φουλ γλωσσόφιλα οπότε κάπως με έφτιαξε παραπάνω και τελείωσα.
Εν συνεχεία και πάλι ούτε κουβέντα για μασάζ, έκατσε λίγο εκεί αμίλητη και με το που είπα πάνω για ντουζ έγινε καπνός!
Καθόλου καλή συμπεριφορά από το κορίτσι δυστυχώς, είχα και τις μαύρες μου και ήθελα κάποια να μου φτιάξει και λίγο τη διάθεση... Anyway, το καταγράφουμε και πάμε για άλλα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
278
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Gingos, ΔΑΜΟΣ και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Σεπτεμβρίου, 2019
Ήθελα να την πάρω αλλά έφευγε νωρίς ...όποτε τη γλυτωσα...μου έδωσε και εμένα την εικόνα της ξεπετας γενικά ...
05 Σεπτεμβρίου, 2019
Και πολύ υψηλή βαθμολογία της έβαλες
06 Σεπτεμβρίου, 2019
Ναι είναι μαγκάκι κ έχει υφάκι βαριεμαι αλλα εγώ μέσα περασα καλά .
Είχε ωραιο πρόσωπο ,καλά στησίματα ,ωραιο κορμί κ αξιοπρεπή πιπα για 60 ευρώ .Χμμμ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3