Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 201 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 447672
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μια σύντομη κριτική για τη Στέλλα, απλά για να επιβεβαιώσω τα όσα διάβασα κι εγώ από συναγωνιστές πριν πάω να τη συναντήσω.
Κατεβαίνοντας μια μέρα προς τα Νότια, γυρνώντας από τη δουλειά, είπα να δοκιμάσω μασατζίδικο, αφου οι κριτικές αποθεώνουν τα εν λόγω ιδρύματα σε σχέση με στούντιο και CG.
Το μασατζίδικο της Μπακνανά δεν το λες και κυριλέ μαγαζί. Είναι πολύ μέτριο σαν χώρος, parking δεν έχει, στη μεση του πουθενά είναι και τέτοια. Καθαρό το δωμάτιο μέσα, αλλά θεόστενο και μικρό (τη δουλειά του βέβαια την κάνει).
Η Στέλλα, μια πρόσχαρη Σαλονικιά, μου έκανε πολύ καλό μασάζ, με χαλάρωσε επαγγελματικά και στο σωστό χρόνο, άρχισε να τρίβεται, να γλύφει και να φιλάει, χωρίς περιορισμούς και διακοπές. Μια σωστή και πολύ αξιόλογη εργάτρια του σεξ (και του μασάζ προς έκπληξίν μου).
Φοβερό κωλαράκι, καλό γαμήσι σε όλες τις στάσεις, έχυσε κιόλας, απόθεσα στο στόμα της και πέρασα μια πολύ ευχάριστη ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έκλαψα ούτε ένα σεντ απο τα 80 ευρώ της συνεδρίας.
Σόρρυ αλλά αν τη συγκρίνω με κάτι αρπαχτές των στούντιο και των ξενοδοχείων, η κοπέλα είναι για 10 στα 10 κι άνετα θα την εμπιστευτώ ξανά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2019
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
monogamous
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
751
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 malkotto_94, GALLAS, koukos19 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού