Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 94 10
Μασατζίδικα 217394
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χμμμ;
Σκέφτομαι τι να γράψω. Λοιπόν πήγα μια μέρα μεσημέρι για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί αγχωμενος από το ασανσέρ (5 όροφοι είναι αυτοί) για το εαν θα περάσω καλά. Μου άνοιξε η Χριστίνα σχεδόν αμέσως. Έκατσα στον καναπέ μέσα σε ένα δώματιο με κρεβάτι μασάζ και μου έδειξε τις κοπέλες άλλες χαμογελαστές άλλες απρόθυμες σύνολο 4 Περασαν. Εκείνη την στιγμή λέω θα δοκιμάσω την ίδια εάν κάνει καλό μασάζ γιατί ήμουν πολύ πιασμένος και μου λέει οκ.
Μείναμε στο οκ. Μπαίνω ντούς βγαίνω περιμένω να μπει ξεκινάει ένα χάιδεμα με άπλωμα λαδιού για κάνα τέταρτο και που και που με φιλαγε και εγλυφε σε τυχαία σημεία ανέβηκε και η ίδια στο κρεβάτι λέω μπράβο αντοχές αδιάφορο γενικά σαν πρόλογος αλλά μου αρέσει να δω που θα το πάει. Στην συνέχεια μου λέει η ίδια γύρισε ανάσκελα. Της προτείνω να περάσει σκούφο γιατί προχώρησε μόνη της σε φίληματα γύρω από τις μπάλες.
Γενικά δεν ήταν επικοινωνιακή και δεν καταλάβαινε τι ήθελα να μου κάνει όμως με ικανοποίησε το δέρμα της που ήταν απαλο και ηλιοκαμενο.
Αλλάξαμε δύο στάσεις και τελείωσα μέσα της. Μου λέει χαλάρωσε τώρα. Ξάπλωσα πάλι μπρούμυτα όπως στην αρχή αλλά με οινόπνευμα αυτήν την φορά για να γεμίσει ο χρόνος.
Ο συνδιασμός της ελλειπής συνεννοήσεως και του βαρετού μασάζ το έκανε και κάτι σαν μαρτύριο, αλλά μου αρέσει ο μαζοχισμος φαίνεται.Παράλληλα χτυπούσε το κουδούνι και άκουγα πολυκοσμία πράγμα καλό για το μαγαζί ότι προσφέρει ωραίες υπηρεσίες.
Ίσως ξαναπάω όταν με βγάλει ο δρόμος.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
pirateman
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Οκτ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.341
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, dickoforos

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2020
αν είναι η Χριστίνα με το τατουάζ στο αριστερό της θα σου πω ότι εμένα με τρέλανε...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1