Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 201 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 447778
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επιτέλους κατάφερα να συναντήσω την Στέλλα που τόσα θετικά έχουν γραφτεί. Βασικά τους τελευταίους μήνες έχω περάσει λίγες φορές από το μαγαζί αλλά όλο ήταν απασχολημένη. Εύλογο διότι για τα δεδομένα του συγκεκριμένου καταστήματος είναι καλό χαρτί, και πρέπει να δουλεύει σχεδόν συνέχεια.
Παρούσες επίσης η Δήμητρα (πολύ εκτός προδιαγραφών μου), η Σάρα, και η Αλίσα. Η Αλίσα αν και νέα κοπέλα (όλες οι άλλες είναι milf) δεν με εντυπωσίασε εμφανισιακά, πολύ μέτρια για την ηλικία της. Η Στέλλα έχει το καλύτερο κορμί (για μένα) από όλες εκεί. Πήρα το άνετο πρόγραμμα της ώρας που έχει (κατά κανόνα) και 2 γκολ στον συγκεκριμένο οίκο.
Καταρχήν η κοπέλα είναι Ελληνίδα και λες και δυο κουβέντες. Είναι ευγενική και φιλότιμη κοπέλα ως χαρακτήρας. Μελαχρινή με λευκό δέρμα, λεπτή, κανονικό ύψος, ποπός πολύ καλός, στήθος πολύ μικρό 0.5 αλλά με ωραίες ελαστικές θηλές, με 2 μικρά διακριτικά tattoo. Ηλικία εκεί στα 36 προς 40. Πρόσωπο μέτριο και άχρωμο. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, προσωπικά δεν είδα καμμιά "αρχοντιά", η κοπέλα ήταν εντελώς άβαφη και μάλλον προς το βουκολικό μου έφερνε... ειδικά αν το συνδυάσουμε με την προφορά της.
Ξεκινήσαμε με αγώνα. Χάδια μέτρια, φιλιά δεν έδωσε καθόλου, απέφευγε. Πίπα άνευ πολύ καλή (αυτήν θα την θυμάμαι) χωρίς χέρια. Handjob δεν δοκίμασε καν (αυτό πολύ λάθος για μασατζίδικο). Αγωνιστική δράση καλή αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό.
1-0, μπάνιο και πάμε για μασάζ. Εδώ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Βασικά κάνει δυνατό μασάζ, ασχολείται και κοπιάζει, κάνει και κάτι σαν body-to-body αλλά στην ουσία το μασάζ είναι Β κατηγορίας, χωρίς χάρη και αισθησιασμό. Χαλάρωσα δεν λέω, αλλά μου έχουν κάνει και πολύ καλύτερα μασάζ. Δεν είχαμε κανένα αισθησιακό κομμάτι στο τέλος. Θεωρώ ότι στους συγκεκριμένους χώρους ο αισθησιασμός κατά την διάρκεια του μασάζ είναι το Α και το Ω της όλης εμπειρίας, η Στέλλα δυστυχώς εδώ είναι κάτω από την βάση. Στο 50' περίπου μου λέει "Ωραία, τελειώσαμε!" και άρχισε να ντύνεται... Λόγω του όλου κλίματος μετριότητας και αν-αισθησιασμού δεν της είπα κάτι, και αποχώρησα.
Συνοπτικά η Στέλλα για εμένα είναι μια Ελληνίδα milf με ωραίο κορμί, αλλά με μέτριες και άχρωμες υπηρεσίας. Στην εποχή μας αλλού (και στον ίδιο οίκο) βρίσκουμε πολύ καλύτερο πακέτο.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, kwstasxat, flynow και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2019
Θα συμφωνήσω στα παρακάτω που λες:

1. δεν είδα καμιά "αρχοντιά"

2. μασάζ, χωρίς χάρη και αισθησιασμό

3. μέτριες και άχρωμες υπηρεσίες
27 Σεπτεμβρίου, 2019
Πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αυτό το σύστημα παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες και τα κορίτσια δεν είναι " copy paste" .Έτσι είναι και θέμα τύχης να έχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες από τα κορίτσια... Καλησπέρα
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 171204
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2