Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 17 10
Μασατζίδικα
24795
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Κυριακή πρωι και είπα να εκμεταλλευτώ τη προσφορα γνωριμίας με την αγγελική. πεέασα χωρις καν να τη δω
Εχουμε και λέμε. απο οδησσο δήλωσε ξανθιά γύρω στα 35 με τα πιασιματάκια της αλλα καλό σώμα και μεγάλο στήθος .η κοπέλα δήλωσε επαγγελματίας μασέρ , και όντως ήταν.
Πολυ δυνατή με έστρωσε με τα χερια της αγκώνες γόνατα τα πάντα όλα. Βρήκε τα σημεία που έχω θέματα μου τα εξήγησε και τα έλυσε όλα.
Μου εξήγησε ότι μου έκαν ρέικι .
αφού με χαλάρωσε απίστευτα μετά γύρισα και ξεκινησε το αισθησιακο κομματι. εβγαλε τη ρόμπα και έμεινε με το αισθησιακο κορμάκι χωρίς να βγάλει στήθςος έξω. περασε καποτα έκανε ένα δυνατο στοματικο και έχυσα στα χέρια της χαμογελωντας σα χαζος. η κοπελα δεν παιζεται το νου σας ρεμαλια μη μας φύγει!
Κατα δήλωση της δούλευε θεσσαλονικη πριν .
δεν προσφερει σεξ!
Εχουμε και λέμε. απο οδησσο δήλωσε ξανθιά γύρω στα 35 με τα πιασιματάκια της αλλα καλό σώμα και μεγάλο στήθος .η κοπέλα δήλωσε επαγγελματίας μασέρ , και όντως ήταν.
Πολυ δυνατή με έστρωσε με τα χερια της αγκώνες γόνατα τα πάντα όλα. Βρήκε τα σημεία που έχω θέματα μου τα εξήγησε και τα έλυσε όλα.
Μου εξήγησε ότι μου έκαν ρέικι .
αφού με χαλάρωσε απίστευτα μετά γύρισα και ξεκινησε το αισθησιακο κομματι. εβγαλε τη ρόμπα και έμεινε με το αισθησιακο κορμάκι χωρίς να βγάλει στήθςος έξω. περασε καποτα έκανε ένα δυνατο στοματικο και έχυσα στα χέρια της χαμογελωντας σα χαζος. η κοπελα δεν παιζεται το νου σας ρεμαλια μη μας φύγει!
Κατα δήλωση της δούλευε θεσσαλονικη πριν .
δεν προσφερει σεξ!
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2019
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας