Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 431 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 603963
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Θα ξεκινήσω από αυτό που ΔΕΝ κάνουν οι περισσότεροι δηλ. το μασάζ. Η Αντριάνα κάνει σούπερ μασάζ κύριοι και κατά τη γνώμη μου κακώς που δεν το δοκιμάζετε. Προσωπικά ήμουν πολύ σφιγμένος, έκανε μεγάλη προσπάθεια να με χαλαρώσει και κατά διαστήματα ένιωθα ότι ήμουν αλλού (για καλό το λέω). Έβαλα 9 για στατιστικούς λόγους ώστε να συνεχίσω την αναζήτηση του τέλειου.

Δεν είμαι αυτό που λέμε τακτικός στις επισκέψεις μου γενικότερα, αλλά είναι από τις φορές που όχι απλά μου άρεσε η κοπέλα αλλά έκανα και προσπάθεια να μη την κοιτάζω συνέχεια και παρεξηγηθώ δηλ. έπαθα έρωτα γι' αυτό και ο σχετικός τίτλος. Μου άρεσαν τα πάντα πάνω της, κατ' αρχήν μου άρεσε σαν γυναίκα, φανταστικό κορμί, απίστευτη επιδερμίδα, κάτι ματάρες που έλαμπαν, το βλέμμα της, το μουνάκι της, το στήθος υπέροχο. Κατά δεύτερο μου άρεσε ως προσωπικότητα, συνειδητοποιημένη, θέλω να πιστεύω ότι ταιριάξαμε, κάναμε ωραία χαλαρή κουβεντούλα, με νουθετούσε, να μη πω μου έδινε εντολές γιατί επέμενα να τοποθετώ λάθος τα χέρια μου, άνετη, ακομπλεξάριστη, 20 χρονών κι όμως ώριμη γυναίκα.

Στα του αγώνα και επιγραμματικά, προς το τέλος του μασάζ ξεκίνησε handjob με σωστή λίπανση και ακολούθησε πίπα χωρίς, σκέτη καύλα μ' έκανε τούρμπο αλλά δεν γινόταν να μην ανταποδώσω! Τι ωραίο που ήταν το μωράκι ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι, λαιμό, στήθια, αφαλό, μουνάκι τα τίμησα τρυφερά και όσο μπορούσα αισθησιακά, το αγγελούδι άφηνε κραυγούλες ευχαρίστησης. Πέρασα πάνω της κλασσικό, είναι καύλα να την κοιτάς στα μάτια και αλλάξαμε σε όρθια στάση στο πλάι του κρεβατιού με το ένα πόδι της πάνω κι εγώ από πίσω δυνατό κάρφωμα με διαλείμματα αυξομείωσης της έντασης. Η θέα από πίσω καταπληκτική, η μόνη σου έννοια να κρατήσεις όσο μπορείς. Σε έναν μακρόστενο καθρέφτη φαινόταν εκείνη, έβλεπα τις εκφράσεις της...σκεφτόμουν και πολύ άντεξες ρε φίλε.

Θέλω να πω και λίγα λόγια για το μαγαζί. Έχει ανεβάσει τον πήχη, όσο έμεινα στο σαλόνι έγινε παρέλαση πλην όμως δεν είδα κανένα και δε με είδε κανένας. Είμαι παντρεμένος οπότε καταλαβαίνετε πόσο εκτίμησα τη συγκεκριμένη υπηρεσία! Τα πάντα καθαρά και τα κορίτσια όλα ένα κι ένα! Η μελαχρινή υποδοχή ευγενέστατη, άσε που είναι πειρασμός από μόνη της (ελπίζω να το διαβάσει αυτό και να γελάει ΈρωταςΈρωταςΈρωτας). Άλλωστε μου ζήτησαν και οι ίδιες να γράψω κριτική και τα διαβάζουν σας πληροφορώ. Νομίζω ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες ανταποκρίνονται άριστα στις προσδοκίες των gentlemen σαν και του λόγου μας! Κατά συνέπεια το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
3 Αυγ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
369
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pngls7, Penetrator75, dmtrsxxx και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού