Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 72 10
Μασατζίδικα 106602
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ειπα να ξαναπαω μια βολτα,να δοκιμασω και την μαιρη σημερα.οτι λεω στον τιτλο,ενα συμπαθητικο και περιποιημενο μιλφακι με ικανοποιητικο στηθος.οχι κατι σουπερ ουαου αλλα δεν περναει και απαρατηρητη.συν του οτι ειμαι μιλφακιας,δε θελω και πολυ.
στα του χωρου: ε λοιπον τελικα εχω καλομαθει με τις πετσετες στη ζελατινα και δε μου καθεται καλα στο ματι η πετσετα χυμα και μαλιστα φθαρμενη.ηταν καθαρη τουλαχιστον.(αυτο ελειπε!). το δωματιο καθαρο,δεν εχω να πω ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΝΙΟ! σε αυτο το δωματιο που με εβαλαν σημερα,δεν ειχε μπανιο και επρεπε να βγω απ'το δωματιο για να παω σε χωρο που ειχε μπανιο.ενταξει διπλα ακριβως ηταν αλλα εμενα δε μου αρεσε αυτο.
στο δωματιο: φραπεδακι ειχα ζητησει να πιω και μου το εφερε η μαιρη στο δωματιο,περιποιηση αλφα! πινω λιγο και ξαπλωνω,η μαιρη ηταν εκει μαζι μου και μιλαγαμε.στο σοσιαλ κομματι η μαιρουλα ειναι ο ανθρωπος που μπορεις να κανεις και παρεα και να μιλατε για ωρες,βεβαια κανεις μας δεν παει σε λαδομαγαζα για να κανει φιλες,αλλα για να ανταλλαξεις μια κουβεντα ειναι μια χαρα η μαιρη.
το μασαζ της ειναι οπως ακριβως πρεπει να γινει για να το νοιωσεις στο κορμι σου και με λεπτομερεια,πολυ καλη και σε αυτο λοιπον η μαιρη.μολις γυρισα με εκανε και μπροστα λιγο και μετα αρχισαμε το κυριως πιατο.
δε φιλαει,κατι που δε μ'αρεσε,ισως σε αλλους που τους αισθανεται πιο ανετα να το κανει αλλα σε'μενα δεν το εκανε και αυτο με χαλασε γιατι αλλα ειχα διαβασει.προσπαθησε να με τελειωσει με πιπα κατι που επισης δε μου αρεσε.τουλαχιστον την εκανε καλη,να τα λεμε και αυτα!
αφου βλεπει οτι δεν τελειωνω,μου λεει πως θες να τελειωσεις.της λεω ανεβα λιγο και το βλεπουμε.
κατσαμε σε αυτη τη σταση για καμποσο,την κατεβασα,λιγο μαλακια και τελος!
με λιγα λογια εγω προσωπικα την μαιρη δε θα την ξαναπαρω,ΟΜΩΣ θα προτρεψω τους φιλους συναγωνιστες να τη δοκιμασουν και να κρινουν μονοι τους,γιατι παιζει και η περιπτωση με αλλους να ειναι πολυ καλυτερη απ'οτι σε'μενα.
στο συνολο ενα 7αρι βαζω γιατι καποια πραματα με δυσαρεστησαν,αλλα θα ξαναπαω γιατι ειμαι ''τραβατε με και ας κλαιω'' κ γω.εβαλα στο ματι
μια μελαχρινη ψηλη(οχι ελληνιδα) που ξεχναω το ονομα της τωρα,νταρντανομωρο ψηλο με τα ολα της,τη θελω για την επομενη φορα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2019
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
17.428
Πόντοι:
7.415
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TurboLover, Gingos, ZeroTolerance και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2019
Για τη τζουλια λες εχασες που Δεν τη πηρες
09 Ιουλίου, 2019
Και εγω με Μαιρη δεν ειχα περάσει καθόλου καλά ενώ είχα διαβάσει καλές κριτικές.
09 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οχι φιλε.τη τζουλια την εχω παρει και εχω γραψει και κριτικη,οντως δυνατο μωρο.μια αλλη κοπελα ηταν στα ιδια κυβικα με τη τζουλια,ξενη οχι ελληνιδα.
10 Ιουλίου, 2019
Συναδελφοι συμφωνω. Ιδιες ηταν και οι δικες μου εμπειριες με τη Μαιρη. Μετριες. Περιχαρακωνεται. Λειψες υπηρεσιες. Αλλοι ηταν πιο τυχεροι αποτι διαβασα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4