Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 47 10
Μασατζίδικα 108440
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πέρασμα απο τον οίκο μιας και ενημερώθηκα απο το site οτι είχε φέρει καινούρια κορίτσια. Βασικά ποιο πολύ πήγαινα για την Μαρία που στο νήμα αναφερόταν οτι είναι 20 ετών. Συνήθως σε εμένα φαίνονται μεγαλύτερες απο ότι γράφουν οι συναγωνιστές στο site. Γίνεται λοιπόν η παρέλαση και περνάει η Μαρία. Ένα ξανθό αγγελούδι με ολόλευκο φορεματάκι. 20 χρονών max. Σπανιότατη μεταγραφή για το εν λόγω ίδρυμα. Αν και έξω δεν τα κοιτάω καθόλου αυτά τα πιπίνια γιατί τα θεωρώ πολύ μικρούλια, με τη συγκεκριμένη αρρώστησα. Μπανάκι κλασσικά, χαμήλωμα φωτισμού και χαλάρωση μέχρι να έρθει το μωρό. Αξίζει να σημειώσω (χιουμοριστικά) οτι υπήρχε ένα στερεοφωνικό στο δωμάτιο (δεν θυμάμαι να το είχα παρατηρήσει άλλη φορά) που πρέπει να το έχει φέρει απο Βλαχοπούλου και όταν περπατάς, κάνει διακοπές το CD απο τη μεταφορά της δόνησης και το "πηδημα" του CD!
Μπαινει το μωρό φορώντας μόνο το βρακάκι της. Κορμί πολύ αδύνατο μικρωκαμωμένο, χωρίς να σου βγάζει αυτό το ξερακιανό της νευρικής ανορεξίας. Βυζί μικρό αλλά ολοστρόγγυλο, σαν μπαλίτσες ήταν! Με υπέροχη αίσθηση στην αφή. Μασάζ το προσπαθεί αλλά λόγο ηλικίας και εμπειρίας δεν ήταν και τέλειο. Ήταν όμως πολύ καλύτερο απο πολλές άλλες του χώρου. Επιδερμίδα βελούδινη απο αυτές που όταν πας να τις χαιδέψεις νιώθεις ένα ενυδατωμένο βεντούζωμα. Ανέβηκε και πάνω μου να μου κάνει body to body. Νταξει εκεί ήθελε λίγο προπόνηση αλλά θα το μάθει που θα παέι, η πρόθεση μετράει. Μου λεει να γυρίσω και με πλακώνει σε μία ισπανική άλλο πράγμα. Έσφυξε με τα χέρια της τα μικρά της βυζάκια και με ξετρέλανε, με ρυθμό και χάρη. Την σταμάτησα γιατί θα έχυνα. Μου ζήτησε να τελειώσω στα βυζία της μετά. Τέλος πάντων επειδή θα έχυνα αν συνεχίζαμε είπα να κάνω ένα διάλλειμα και να της γλύψω λίγο το μουνάκι. Πεντακάθαρη και γουλί. Πολύ το ευχαριστήθηκα αν και η ίδια δεν είχε πολύ συμμετοχή όσον αφορά τα βογγητά. Με κλεφτές ματιές που έριχνα έδειχνε να το απολαμβάνει αλλά μια μεγαλύτερη εκφραστικότητα θα απογείωνε την φάση.
Μετά σηκώθηκα και άρχισε να μου παίρνει πίπα ενώ εγώ της δαχτύλιαζα το υπέροχο μουνάκι της. Η πίπα ήταν με προφυλακτικό. Την ρώτησα αν κάνει χωρίς. Δεν έδωσε σαφή απάντηση, είπε πως δεν θα μου έκανε γιατί πιο πριν μου είχε παίξει μια πολύ ωραία μαλακία με λάδι. Νομίζω όμως πως ήταν πρόφαση και πολύ απλά δεν κάνει. Αν κάποια στιγμή ξεκινήσει και το κάνει, θα γίνει στανταράκι μου. Πιπα μια χαρά με απαλό καυλωτικό χάιδεμα στα @@. Την σταμάτησα γρήγορα γιατί θα έχυνα. Την έβαλα να σκύψει πανω στο μασαζοκρέβατο να την πάρω πισωκολλητό. Μου είπε σιγά σιγά γιατι έχει στενό μουνάκι. Της την έβαλα αργά και βασανιστηκά. Το μουνάκι της ήταν ότι έπρεπε για τον πούτσο μου σε όλο το μήκος της διείσδησης. Ούτε στενό πολύ για να με σφίγγει αλλά ούτε και φαρδύ για να μη νιώθω τίποτα. Μετά την γύρισα ανάσκελα όπου της ένωσα τα πόδια, τα σήκωσα ψηλά και άρχισα να την γαμάω ωραία, Μεθανιώτικα, ήρεμα που θα έλεγε και ο Παρασκευάς! Άρχισα να ανεβάζω ρυθμούς και τελείωσα σχεδόν αμέσως. Το καταευχαριστήθηκα.
Γενικά καλή εμπειρία. Μπορεί να βελτιωθεί και άλλο γιατί το έχει και προσπαθεί. Θα την ξανατιμήσω στο μέλλον και θα προσπαθήσω να πάω με λιγότερες καύλες για να την ζήσω λίγο καλύτερα να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
591
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, massagfildimis, black crow και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού