Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 654649
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο οίκος γνωστός και με άριστες υποδομές. Τα κορίτσια ήταν πάντα πολλά εδώ, αλλά τελευταία δεν είχαμε ανανέωση στο ρόστερ. Όσο νάναι όλο το ίδιο φαγητό είναι κάπως μονότονα.

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορούσαν πληροφορίες ότι στον οίκο έγιναν πιπινομεταγραφές, αν και από νέους συναγωνιστές και άρα όχι απαραίτητα αξιόπιστες. Πέρασα μια φορά και δεν είδα καμιά νέα κοπέλα διαθέσιμη. Τηλεφώνησα την επόμενη και δεν μου ανέφεραν καμιά νέα κοπέλα. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ή όλα είναι φούμαρα, ή ότι η τύχη με εγκατέλειψε για τα καλά…

Όμως ήρθαν νέες πληροφορίες, από παλαιούς και αξιόπιστους συναγωνιστές, και έτσι κατάλαβα ότι απλά η τύχη δεν με ήθελε, προσωρινά... Έχοντας μαζί μου την στατιστική, και με καλή διάθεση, και χωρίς καν να ξανατηλεφωνήσω, μια και δυο, νάμαι στον οίκο.

Η κυρία Σοφία ευγενική όπως πάντα, και με τον καλό το λόγο για όλες τις κοπέλες (καλό και κακό αυτό). Κοπέλες οι γνωστές, πολλές, αλλά με δύο (εντάξει καθαρή μία) νέες προσθήκες. Έχουμε επανεμφάνιση της Ντάριας (Ουκρανίδα, ~23, ψιλόλιγνη, πολύ καλή περίπτωση και δοκιμασμένη) και «o la la» νάσου και η φρέσκια Αντριάννα (νέα, καμμιά σχέση με την συνονόματη παλαιά πιο κάτω).

Η (νέα) Αντριάννα είναι Ουκρανέζα, 23 χρονών, μικρόσωμη (~1.55), αρκετά λεπτή, μελαχρινή με μαύρα μαλλιά, και συμπαθητικό τυπικά ουκρανικό πρόσωπο (τριγωνικό). Με την άσπρη ρόμπα δεν φαίνεται για κάτι το ιδιαίτερο και την προσπερνάς άνετα. Για να πω την αλήθεια στην μεταβολή, όταν έβλεπα το μικροσκοπικό ποπάκι της, και το σύγκρινα με τις προκλητικές «κωλάρες» αρκετών άλλων εκεί μέσα, είπα από μέσα μου «που πας βρε βλάκα εδώ, δίπλα είναι το φαί». Αλλά ως γνωστό «ουκ εν τω πολλώ το ευ», και η ανάγκη για το καινούργιο και το ρίσκο με την συνακόλουθη μέγιστη ικανοποίηση από την ανακάλυψη ενός νέου «αποκτήματος» με έκαναν να την επιλέξω. Πρόγραμμα το άνετο ωριαίο με δύο γύρους.

Η κοπέλα είναι (κατά δήλωσή της) νέα στον οίκο και στην δουλειά γενικότερα, μόλις μια εβδομάδα λέει. Ομιλεί βασικά ελληνικά και βασικά αγγλικά. Όταν έβγαλε την ρόμπα αντίκρυσα ένα σχεδόν τέλειο κορμί. Και εξηγούμε : στήθος 2άρι άριστο μιας χούφτας στητό εξαιρετικό, από τα Τοπ. Κοιλίτσα φλατ. Ποπάκι πεταχτό καμπυλωτό χάρμα. Επιδερμίδα αρκετά καλή. Νινάκι μια χαρά νορμάλ γουλί καθαρό (με κανονικά χειλάκια, όχι φλατ). Πίσω τρυπούλα εμφανώς δουλεμένη αλλά μη διαθέσιμη και καταφανώς προκλητικότατη (την χαίδεψα, την σάλιωσα, έβαλα και ένα δαχτυλάκι πάνω στις εξάρσεις, αλλά μέχρις εκεί, μετά πόρτα). Μόνα αρνητικά πάνω της ότι καπνίζει κλπ, και η αναπνοή της (στα φιλιά) δεν ήταν και το καλύτερο, φάουλ εδώ. Επίσης έχει 2 τατού, ένα μεγάλο πρόσωπο στο δεξί μπράτσο και μια μικρή επιγραφή (σε μια γραμμή) στο εφηβαίο. Με +5 πόντους ύψος και +5 κιλά και χωρίς τα τατού θα ήταν για δεκάρι στο κορμί.

Η κοπέλα στο σεξ είναι αποκάλυψη! Γλύφει αρκετά καλά, και ακούει σε υποδείξεις (λογικές πάντα). Στην στάσεις κάνει τα πάντα και πανεύκολα και άκοπα. Βασικά παίζει να έκανα και στάσεις που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ μέχρι σήμερα. Το να έχει αυτή μεγαλύτερη εμπειρία από μένα, που έχω τα υπέρδιπλα βιολογικά χρόνια, και σεξοενεργά πες και τα εξαπλάσια, μάλλον απίθανο. Άρα μάλλον αυτή έχει δει περισσότερες τσόντες από εμένα, ή είναι φυσικό ταλέντο, αστέρι που λέμε, που τα παίρνει με την μία, αμέσως. Μάλλον το δεύτερο.

Έχει πολύ καυλωτικό βλέμμα και «σε παίζει» με την καλή την έννοια. Επίσης παίρνει πρωτοβουλίες σε αλλαγές στάσεων και ρίχνει εκφράσεις (και καυλόλογα) που σε κάνουν τούρμπο. Κάτω είναι απόλυτα φυσική και υγρή, χωρίς τζελ και λοιπά χαζά. Έχει μαγικά χέρια στο handjob, επιπέδου των κορυφαίων στο χώρο. Μου έκανε και κάτι τριψίματα στυλ boby-to-body άλλο πράμα, με το νινί της (πάντα με προφύλαξη) και με τα εξαιρετικά στήθη και κορμί της.

Μου έμεινε η ανάμνηση (πρωτότυπη θα έλεγα) να την έχω τεντωμένη ανάσκελα με το κεφάλι αυτή κάτω και την κοιλιά πάνω σηκωμένη στα τέσσερα, και να μπαίνω μέσα της εγώ όρθιος γονατιστός (δεν ξέρω πως την λένε αυτήν την στάση) βλέποντας το κορμί της, και να φουσκώνει η φλατ μινιόν κοιλίτσα της σε κάθε σπρώξιμο!!!

Μη και μα δεν άκουσα και όλα έγιναν με τον ρυθμό μου. Μασάζ είχαμε λίγο, κανένα 5λεπτο για δείγμα, δεν άντεξα να την βλέπω έτσι λιμπιστή, και την γύρισα αμέσως στο κρεββάτι.

Είναι επίσης έξυπνη κοπέλα, στα συνεχή κομπλιμέντα μου πήρα κάποιες αξιόλογες απαντήσεις που αν και μπορεί να ακούγονται τετριμμένες, ήταν τόσο άμεσες και φυσικές που ενέτειναν την διάθεση (πες το και καύλα) μου. Ένα-δυο παραδείγματα:
«Πως και σε αυτήν την ηλικία ξέρεις τόσα πολλά κόλπα στο σεξ;» «Είχα εξαιρετικά boyfriends μέχρι σήμερα».
«Έχεις πολύ όμορφο κορμί, κάνεις κάποιο άθλημα;» « Ναι, κάνω σεξ, συνεχώς»

Το σεξ φίλτατοι είναι μια απλή βασική βιολογική ανάγκη. Όμως όλοι εμείς (τα έχουμε ξαναπεί) έχουμε εθισμό στο σεξ. Τουτέστιν, η πραγμάτωσή του μας είναι απαραίτητη, με ισχυρό αίσθημα έλλειψης όταν δεν πραγματοπιείται συχνά. Γυρισμός δεν υπάρχει (όσο φυσικά έχουμε σωματική υγεία και υγιείς πόρους ώστε να ικανοποιούμε την ανάγκη μας).

Εύχομαι πάντα να μας τυχαίνουν έτσι νέα κορίτσια, όμορφα και με σούπερ απόδοση στο κρεβάτι!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2019
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, Cialis, muffer35 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού