Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 201 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 447877
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αθήνα για περιορισμένη επίσκεψη μιάμισης ημέρας λόγω μεταεπιβιβασης προς άλλο προορισμό αποφάσισα να επιβεβαιώσω τις θετικές κριτικές για την Στέλλα!
Επικοινωνία Δευτέρα βράδυ στο τηλέφωνο με την Λία και κλείσιμο ραντεβού με την Στέλλα 11 πμ.της Τρίτης.Ανεβαινω στον πρώτο όροφο,ανοίγει η πόρτα μια κυρία και αφού επιβεβαιώθηκε το ραντεβού πέρασμα στο δωμάτιο με τους πάγκους στον τοίχο .Καταβολή αντιτίμου μιας ώρας και πέρασμα στην καμπίνα του ντουζ για δεύτερο μπάνιο .Καθαρό, ζεστό νερό, σαμπουάν,betadine,καθαρή πετσέτα και παντόφλες συσκευασίας.Εμφανιση της Στέλλας με εντυπωσιακή παρουσία,αρχοντογυναικα που έγραψε φίλος.
Μου θύμισε έργο της εποχής του μεσοπολέμου που πήγαιναν οι Γερμανοί αξιωματικοί σε καμπαρέ που οι "κυρίες" της υποδοχής παρουσιαζοντουσαν τόσο όμορφες και σέξυ με την αμφίεση τους ! Η Στέλλα λοιπόν με μαύρη μάξι αέρινη μεταξωτή ρόμπα ανοικτή με μαύρο σουτιέν και μικροσκοπικό μπικίνι.
Εντυπωσιακή με όμορφο πρόσωπο, όμορφο σώμα λεπτό με μικρό στήθος,ωραίο χαμόγελο και φιλική διάθεση.Συστηθηκαμε και πήρα την θέση μου στο κρεβάτι μασάζ.Ξεκινησε ένα πολύ καλό μασάζ σε όλο το σώμα και σε όλα τα σημεία που προς το τέλος χρησιμοποίησε δάκτυλα, καρπούς, πήχη και αγκώνες.Αφαιρεση σουτιέν και ξεκίνησε μασάζ με το κορμό της,στήθος ,σώμα , body to body...όμορφη αίσθηση. Πλησίασε το πρόσωπο της στο δικό μου και μου πήρε τα πρώτα φιλιά, ανάποδα, υγρά, Θερμά.
Αυτό σήμαινε την έναρξη της δεύτερης πράξης του " έργου" ! Κάθησα καθιστός στο κρεβάτι και η Στέλλα όρθια ανάμεσα στα πόδια μου για να συνεχίσουμε τα φιλιά με αγκαλιές. Αφαίρεση μπικίνι και πρόταση μου για ανταλλαγή ρόλων με την Στέλλα στο κρεβάτι και εγώ όρθια στην θέση της για περιποίηση που απεδέχθη με χαρά . Πολύ θερμή ανταπόκριση στην δική μου περιποίηση σε όλα τα σημεία του πανέμορφου σώματος της με όλα τα πεντακάθαρα και μοσχομυριστα σημεία της ! Πεντακάθαρη και απολαυστική σε όλα .Δεκτική και δοτική σε όλα και αφού ευχαριστήθηκε την περιποίηση μου ,μου πρότεινε αλλαγή ρόλων μιας και ο χρόνος έφτανε στο τέλος.Γονατησε μπροστά μου και άρχισε μια τέλεια και έντονη περιποίηση της δικής μου περιοχής έως το δικό μου τέλος . Σηκώθηκε ,αγκαλιαστηκαμε,φιληθηκαμε ήρεμα και απλά μετά από μια έντονη επαφή .Πέρασα στην ντουζιέρα και μου πρότεινε να με βοηθήσει με την πλάτη μου για να αφαιρεθούν τα λάδια ,την οποία πρόταση αποδέχτηκα με χαρά . Υπηρεσίες γκέισας!! Τελικά στον χώρο αυτό όλες οι κυρίες είναι vfm και στις υπηρεσίες τους άψογες! Σε ευχαριστώ πολύ Στελλα και ελπίζω να σε συναντήσω σύντομα !!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2019
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, baroc, alpula και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού