Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 157 10
Μασατζίδικα 322986
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
...όπως τραγουδούσε, η Αλίκη στο Ναυτικό.
Ήμουν στην περιοχή κάποιο μεσημέρι και μπήκα να δω το ρόστερ. Οι τρεις κοπέλες ήταν σε δωμάτιο. Είδα την Κλαούντια, την Νατάσα, την Ρούλα και την Αλίκη. Είπα στην υπηρεσία ότι ήθελα την Αλίκη. Πήρα το πρόγραμμα της μισής ώρας, στα 60 ευρώ.
Πρώτη φορά με την Αλίκη, γιαυτό θα κάνω μια σύντομη περιγραφή της κοπέλας: νεαρή, όμορφη, ξανθούλα με μακριά μαλλιά, πολύ ωραία βυζιά, κανονικό ύψος για γυναίκα και καταπληκτικό κωλαράκι! Να σημειώσω ότι φορούσε και γυαλιά, με μαύρο κοκάλινο σκελετό. Πολύ σέξυ στυλ!
Αλλά το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι η Αλίκη, είναι πολύ πρόσχαρη κοπέλα. Έχει θετική διάθεση, είναι γλυκούλα και καυλιάρα ταυτόχρονα! Νιάτα, δροσιά και φρεσκάδα συνθέτουν το όμορφο αυτό παζλ!
Ξεκίνησε με μασάζ. Με χαλάρωσε πάρα πολύ. Μάλιστα με ρώτησε αν ήθελα πιο δυνατά ή πιο χαλαρά, αλλά της είπα ότι ήταν ακριβώς στην σωστή ένταση για μένα.
Μετά άρχισε να τρίβεται πάνω μου, χρησιμοποιώντας με μαεστρία το στήθος της. Με καύλωσε τόσο πολύ που δεν έβλεπα την ώρα να μπω μέσα της. Παρέκαμψα το κομμάτι της πίπας και όρμησα κατευθείαν στο κυρίως πιάτο!
Αυτό που θα πω είναι ξεκάθαρα υποκειμενικό, αλλά η συμπεριφορά της, το χαμόγελο της κλπ την έκαναν να φαίνεται στα μάτια μου, ακόμη πιο όμορφη.
Τρεις στάσεις σεξ σε gfe ρυθμούς και το τέλος ήρθε δυνατά στα τέσσερα.
Social και τα υπόλοιπα μια χαρά.
Πήρα το ρίσκο να περάσω μαζί της για πρώτη φορά και δε βγήκα καθόλου χαμένος. Έμεινα πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την Αλίκη και σίγουρα θα την δοκιμάσω σύντομα και σε μεγαλύτερο πρόγραμμα.
Η ημερομηνία της συνάντησης είναι ενδεικτική.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Ιανουάριος
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
233
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dirty69, Central Spa, baroc και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού