Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 102 10
Μασατζίδικα 183718
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είπα να κάνω και εγώ το πορνοποδαρικο μου για το 2019 και ο στόχος έπρεπε να ήταν super εκλεκτός και δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από τη Λίνα-Γιασμιν! Αφού είδα τι ώρα άνοιγε το ευαγές ίδρυμα, πήρα το δρόμο και κατηφόρισα για το Σ108!

Χτύπησα κουδούνι και μπήκα με το δεξί όπου με υποδέχτηκε η ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη Κα Σοφία (για τους φίλους Queen Sophie!!!Ματάκι ) όπου προθυμοποιήθηκε να με κεράσει ότι ήθελα. Ζήλεψα την κάβα του μαγαζιού αλλά το άφησα για μια πιο βραδινή εξόρμηση!!!

Πέρασμα στο δωμάτιο, όπου αν και πρωί, ήταν ζεστό. Πεντακάθαρο δωμάτιο όπως πάντα με μεγάλη πετσέτα και όλα τα απαραίτητα για την προετοιμασία.

Ντουζακι και αναμονή για να έρθει το κορίτσι! Περιγραφές νομίζω είναι περιττές, μιας και το κορίτσι είναι γνωστό σε όλους και οι περιγραφές που έχουν γραφεί καλύπτουν όλους τους ενδιαφερόμενους!!!

Αφού ανταλλάξαμε ευχές για το 2019, ξεκινήσαμε χαλαρά το παιχνίδι, με τους ρυθμούς και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τις λέξεις να τις αντικαθιστούν βογγητά και κραυγουλες!!! Επειδή δεν είμαι φαν του μασάζ, ο αγώνας άρχισε και τελείωσε στο διπλό κρεβάτι!!!

Γεύτηκα τη γλωσσίτσα και όλες τις τρυπούλες της Λίνας κάτι που το χάρηκε και αυτή ιδιαίτερα και μου το ανταπέδωσε με μια αριστουργηματική πίπα με περιποίηση της γύρω περιοχής για να μη μείνει παραπονεμένη.

Cow girl και reverse cow girl κατ’ απαίτηση της, αφού αυτή όριζε το παιχνίδι, όχι βέβαια ότι με χάλασε αυτό! Αντιθέτως μάλιστα… Να ‘χεις από τη μια τις βυζάρες της μπροστά σου να χοροπηδάνε και τις εκφράσεις ηδονής στο πρόσωπο της και από την άλλη την απίστευτη κωλαρα της… Αξία ανεκτίμητη!!!
Πάνω στο reverse έγινε και η αλλαγή τρυπούλας και μπήκα στο στενό κωλαράκι της όπου κάπου εκεί μας βρήκε εκστασιασμένους το τέλος…

Social time για το χαλάρωμα και για να πέσουν οι παλμοί, που είχαν ανεβεί αρκετά και αφού ανταλλάξαμε ευχαριστίες και ευχές, έφυγε το κορίτσι.

Ντουζακι και αποχώρηση αφού χαιρέτησα πάλι την Κα Σοφία και με την υπόσχεση ότι σύντομα θα τα ξαναπούμε, έφυγα για να συνεχίσω τη μέρα μου!!!

Αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία μου για το 2019 με τη Λίνα και δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2019
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Λίνα Γιασμίν
GEKAS
Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
141
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Nikos752, flynow, baroc και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού