Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 140 10
Massage Musses
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
100717
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η Άννα είναι μία 24χρόνη ρωσίδα σούπερ τοπ μόντελ με δίμετρα πόδια σαν την Σκλεναρίκοβα...ένα πανέμορφο στρογγυλό πρόσωπο...ωραίο λευκό δέρμα...σιλικονάτα 3άρια βυζόμπαλα και ωραία τσιμπουκόχειλα...και έχει φλάτ κωλαράκι.
Μιλάει αγγλικά και ρώσικα.
Το πρόγραμμα της Άννας περιλαμβάνει τα εξής:
1) Ακάπωτη υγρή βιδωτή τσιμπουκλάρα.(υγ:το ακάπωτο τσιμπούκι είναι έξτρα 20 ευρώ αλλά της έκανα παζάρια και έπεσε στα 10 ευρώ!)
2) Δεν γλείφει αρχείδια.(υγ:τα δικά μου ήταν αξύριστα ίσως άν ήταν ξυρισμένα μπορεί και να τα έγλυφε!)
3) Δεν φιλάει στο στόμα.Δεν αφήνει κάν να την φιλάς στο μάγουλο! Έλεος...μα ποιά νομίζει ότι είναι: η Σκλεναρίκοβα???
4) Δάκτυλο στο μουνάκι δέχεται και γουστάρει...δεν ξέρω για 69 και γλυφομούνι αν κάνει γιατί δεν δοκίμασα.
5) Τελειωτικό στο στόμα κάνει αλλά δεν το δοκίμασα γιατί η πονηρούλα ήθελε ένα 20άρικο€ έξτρα...
6) Σφιχτομούνικο.
Μιλάει αγγλικά και ρώσικα.
Το πρόγραμμα της Άννας περιλαμβάνει τα εξής:
1) Ακάπωτη υγρή βιδωτή τσιμπουκλάρα.(υγ:το ακάπωτο τσιμπούκι είναι έξτρα 20 ευρώ αλλά της έκανα παζάρια και έπεσε στα 10 ευρώ!)
2) Δεν γλείφει αρχείδια.(υγ:τα δικά μου ήταν αξύριστα ίσως άν ήταν ξυρισμένα μπορεί και να τα έγλυφε!)
3) Δεν φιλάει στο στόμα.Δεν αφήνει κάν να την φιλάς στο μάγουλο! Έλεος...μα ποιά νομίζει ότι είναι: η Σκλεναρίκοβα???
4) Δάκτυλο στο μουνάκι δέχεται και γουστάρει...δεν ξέρω για 69 και γλυφομούνι αν κάνει γιατί δεν δοκίμασα.
5) Τελειωτικό στο στόμα κάνει αλλά δεν το δοκίμασα γιατί η πονηρούλα ήθελε ένα 20άρικο€ έξτρα...
6) Σφιχτομούνικο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2018
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Τελικά δεν μας είπες ρε μάγκα έμεινες ικανοποιημένος ή μάπα το καρπούζι?
Συμμετοχή/διάθεση είχε η κοπέλα ή κοίταζε τα νύχια της και ήταν αλλού?
#Επίσης είναι πονηρή εξτρατζού: Θέλει λεφτά για όλα τα έξτρα!
ΥΓ: Το μόνο θετικό είναι ότι είναι ΚΑΡΑΘΕΟΜΟΥΝΟ!!!