Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 102 10
Μασατζίδικα 185172
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λόγω της χθεσινής αργίας, είπα να περάσω μια βόλτα από το νέο μαγαζί που δουλεύει το στανταράκι μου η Λίνα. Παρκινγκ εύκολο στο δίπλα στενό, μάλλον λόγω της αργίας.

Χτύπησα το κουδούνι του ιδρύματος και ανέβηκα στον δεύτερο όροφο όπου με υποδέχτηκε η ευγενική υπηρεσία. Αφού είπαμε δυο κουβέντες, μου προσέφερε νερό και με οδήγησε στο δωμάτιο αφού ο στόχος μου είχε κλειδώσει.

Ο χώρος ανακαινισμένος, μεγάλο δωμάτιο με μασαζοκρεββατο και κανονικό κρεβάτι. Το ντους μεγάλο με μεγάλες πετσέτες (όχι αυτές τις μικρές που έχουν τα studio) και πλήρως εξοπλισμένο (αφρόλουτρα, οινόπνευμα, στοματικό διάλυμα κτλ). Έκανα το ντουζακι μου και περίμενα το μωρό.

Μετά από κάνα πεντάλεπτο έκανε την εμφάνιση της. Η περιγραφή νομίζω είναι περιττή, αφού είναι γνώστη η κοπέλα. Milfαρα με θηλυκό κορμί και τα απαραίτητα πιασίματα, ωραίο στήθος και ρώγα για να κρεμάσεις πουκάμισο!!! Βέβαια το δυνατό σημείο της είναι η κωλάρα της που κολάζει και άγιο!!!

Πιάσαμε λίγο την κουβέντα και είπαμε τα νέα μας και ξεκινήσαμε με μασαζάκι κυρίως στα πόδια. Το έχει και στο μασάζ και αφού με έκανε τούρμπο, μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι για τα περαιτέρω.

Ξεκίνημα με ποδομαλακια όπου με άφησε ξερό με τον αισθησιασμό που την έκανε, φιλιά παντού και δαχτυλιάσματα, για να προχωρήσουμε σε εκατέρωθεν στοματικό που το ευχαριστηθήκαμε και οι δυο!!!

Στον κυρίως αγώνα, πρώτα ανέβηκε πάνω μου και στη συνέχεια τη γύρισα στα τέσσερα για να έχω αυτή την απίστευτη θέα και κάπου εκεί μας βρήκε το τέλος!

Κάνα δυο κουβέντες για το χαλάρωμα και αποχώρηση της Λίνας με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε σύντομα.

Σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπεράσω, γιατί δεν την χορταίνω με τίποτα!!!
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λίνα Γιασμίν
GEKAS
Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
141
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 easyrider77, PetranGTi, LanciaRallye037 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού