Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 200 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 444333
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από αρκετές αναβολές από μέρους μου, αποφάσισα να συναντήσω κι εγώ το πρώτο όνομα αυτού του ελαιοτριβείου, την Έλενα.
Γενικά δεν είμαι φαν αυτών των μαγαζιών, μολονότι στο παρελθόν έχω συναντήσει κάποιες κοπέλες που θεωρούνται ξεχωριστές σ' αυτό τον χώρο (Φαίδρα, Ζωή,
Τζέσικα, και από τις παλιότερες την Ζάννα και την Ελενάρα, για τους γνωρίζοντες), κι ο λόγος είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχω αποκτήσει μια προτίμηση σε συναντήσεις πιο χαλαρές και σε χώρο πιο ήσυχο, δηλ. για συνευρέσεις περίπου 1,5 ώρας χαλαρής και σε δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής.
Παρόλα αυτά, επειδή όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ, κι επειδή τόσο καιρό διάβαζα κριτικές που με έκαναν να καταλάβω ότι θα περάσω καλά μαζί της, με αποκορύφωμα τις 2 πρόσφατες, αποφάσισα εντέλει να κάνω την κίνηση και δεν το μετάνιωσα.
Βέβαια, μολονότι είχα τηλεφωνήσει στο μαγαζί και είχα κλεισμένο ραντεβού από πριν ειδικά με την Έλενα, λόγω ενός λάθους της κυρίας της υποδοχής υποχρεώθηκα να περιμένω να έρθει η σειρά μου περίπου 1,5 ώρα, κατά την οποία ξεντύθηκα, ξαναντύθηκα για να ελευθερώσω το δωμάτιο και ξαναξεντύθηκα, αλλά ως γνωστόν τα λάθη ανθρώπινα, απλά επιβεβαιώθηκε έτσι η διστακτικότητά μου να επισκέπτομαι τέτοια ιδρύματα, αντί δηλ. για ξενοδοχεία ημιδιαμονής.
Στο προκείμενο τώρα: με μια κουβέντα η Έλενα είναι μια λεπτή και μικροκαμωμένη Ελληνίδα 40άρα της διπλανής πόρτας, που άμα σε πιάνει στα χέρια της (κι όχι μόνο), λες πράγματι τον Δεσπότη Παναγιώτη, όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει η ίδια προ καιρού σε κάποιον συμπαίκτη, που αμφισβήτησε την αξία της! Πρόκειται, χωρίς διάθεση υπερβολής, για ένα πύραυλο τσέπης!
Ειδικώτερα, εμφανισιακά το κορμί της είναι όπως φαίνεται στις φωτό της περίπου, με κάποια τατού και ίσως όχι τόσο αψεγάδιαστο, όπως ισχύει άλλωστε για τις περισσότερες γυναίκες της ηλικίας της, κι αναφέρομαι σε μια σχετική χαλαρότητα στο στήθος και στην κοιλίτσα της, αλλά όχι κάτι το απωθητικό με την καμία. Αντίθετα, έχει πολύ όμορφα και λεπτά πόδια και κώλο κόλαση, σφιχτό και στρογγυλό όσο πρέπει για να τρώει με χαρά, όπως διαπίστωσα, τις μπατσές της σ' αυτόν την ώρα του αγώνα.
Στο πρόσωπο, που δεν φαίνεται στις φωτό, δεν θα την χαρακτήριζα ούτε όμορφη ούτε άσχημη, κάτι ενδιάμεσο, αλλά σε κερδίζει με το πονηρό χαμόγελό της και με την ευθύτητα στο βλέμμα της, παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην προσθέσω ότι ήταν ένα-δύο κλικ πιο κάτω απ' αυτό που περίμενα να αντικρύσω, κυρίως λόγω της κούρασης που διέκρινα σ' αυτό και δικαιολογημένα, έτσι όπως δουλεύει κάθε μέρα.
Όσον αφορά τα του "αγώνα", αυτός ήταν εντέλει ενός γύρου, ανάμεικτος με αισθησιακό μασάζ, αν και αρχικά είχαμε σαν στόχο τους 2 γύρους, αλλά στη πορεία βγήκαμε εκτός χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε με μαλάξεις στο εργαλείο μου και, μόλις αυτό ορθώθηκε, μου προσέφερε μια ιδιαίτερα μαεστρική πίπα, ίσως λίγο πιο επιθετική απ' όσο άντεχα, γιατί δεν είμαι και στην πρώτη νιότη, με την γλώσσα της να ταξιδεύει αχόρταγα παντού στην μεγάλη περιοχή μου. Όταν αποφάσισα ότι ήρθε η στιγμή να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να της ανταποδώσω την περιποίηση που μου πρόσφερε, εκεί κατάλαβα πόσο πολύ γουστάρει το στοματικό σεξ, άμα ξέρει ο άντρας να της το προσφέρει, και μεταμορφώθηκε σε παγωτό χωνάκι, που επί πολλή ώρα, όση γούσταρα, έλιωνε στη γλώσσα μου με βογγητά και σπασμούς, χωρίς ψεύτικες αντιδράσεις και θεατρινισμούς και χωρίς καμία απολύτως διάθεση να συγκρατήσει τον εαυτό της, όπως άλλες, για να κρατήσει δυνάμεις, όπως θα ήταν το αναμενόμενο. Αυτό ήταν το ένα από τα τρία πράγματα που μ' άρεσε πολύ στην Έλενα.
Το δεύτερο ήταν το body to body μασάζ της, που μου προσέφερε αμέσως μετά σε ανταπόδοση της δικής μου προσφοράς, αλείφοντάς με πρώτα με λάδι και γλιστρώντας από πάνω μέχρι κάτω και περιστρέφοντας το κορμί της σαν χέλι πάνω στο δικό μου, χάρη στο μικρό της δέμας, την εμπειρία της και την αστείρευτη κάβλα της, ενώ η απίστευτη γλώσσα της δεν άφηνε πόντο ανεξερεύνητο σ' αυτό! Μιλάμε για μια εμπειρία, που έστω και αν είχα πάει υποψιασμένος για το τι θα βιώσω, χάρη στις τελευταίες κριτικές της, εντούτοις ήταν εξαιρετική!
Μετά απ' όλο αυτό, η λύτρωση ήρθε φυσικά μετά από δυνατό σεξ 2 στάσεων, εν μέσω μουγγρητών και βογγητών και των δυό μας.
Και για να κλείσω την κριτική μου αυτή, το τρίτο πράγμα που μου άρεσε στην Έλενα ήταν ότι ενώ είναι επαγγελματίας, και μάλιστα από τις πολύ καλές στον χώρο αυτό, εντούτοις δεν το έχει καβαλήσει το καλάμι ούτε και προσπαθεί να σε ξεπετάξει για να πάει στον επόμενο, τουναντίον ο,τι κάνει το κάνει με ψυχή και κάβλα, πράγμα που δεν το συναντάς συχνά. Κι ότι ενώ είναι μαγκάκι και δεν θα κωλώσει να στα χώσει άμα της κάνεις κάποια στραβή, είναι ταυτόχρονα και ψυχούλα και "καλό παιδί", όπως διαισθάνθηκα, άμα βέβαια της φερθείς σωστά.
Αυτά από μένα. Ελπίζω να βοήθησα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2018
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.765
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koumanidas, ser2000, petergsp και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού