Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655327
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με δυσκολία λοιπόν για να μπω στο κτίριο καθώς η κάτω κεντρική πόρτα ήταν κλειστή ενώ κανονικά την αφήνουν μισάνοιχτη, χωρίς κουδούνι και με διάφορους συναθλητές να περιμένουν και να πηγαίνουν παραδίπλα κοιτώντας τα αστέρια για να μην καταλάβει κανείς τι περιμένουν(το ίδιο έκανα και εγώ). Περιμέναμε να βγει κάποιος για να ορμίσουμε. Έτσι μετά από αρκετή αναμονή μπήκα και εγώ αφήνοντας την πόρτα ανοικτή και για τους υπόλοιπους.

Πρώτη στάση στον 3ο ψάχνοντας την Τζέσικα αντ αυτού υπήρχαν δύο παρουσίες κάτω του μετρίου εμφανισιακά με μπόλικη κυτταρίτιδα, οπότε πήγα να δω τι παίζει και στον 6ο οπού μου άνοιξε μια όμορφη κοπέλα και με το που κοιταχτήκαμε στα μάτια αισθάνθηκα μια χημεία, τα δωμάτια ήταν όλα φουλ πρωινιάτικα. Τέλος πάντων αναμονή και μετά πέρασαν όλες οι κοπέλες(εκτός της Μόνικα) πασαρέλα να τις δω με όμορφες παρουσίες και μερικά ωραία βυζζζά, συγκρατήθηκα όμως και επέλεξα να περιμένω τη Μόνικα που ήταν σε πρόγραμμα γιατί είχα ένα καλό προαίσθημα, συν ότι μπήκα άμεσα να διαβάσω κριτικές οκ.

Η κοπέλα ευγενέστατη και χαμογελαστή μου χάρισε μία ξεχωριστή εμπειρία με άψογη τεχνική και φουλ ερωτισμό, χωρίς βιασύνες,χάσαμε πραγματικά την αίσθηση του χρόνου,ειλικρινά δε θυμάμαι πόση ώρα πέρασε.
Περιποίηση σε όλο το σώμα δεν άφησε χιλιοστό παραπονεμένο στο μασάζ και συνέχεια με nuru, μπήκα στο νόημα και εγώ και τα κορμιά μας άρχισαν να συνεννοούνται και να τρέμουν από ηδονή, κατέβηκε να περιποιηθεί το εργαλείον πρώτα με μαλάξεις tantra φάση και μετά με μια αισθησιακή πίπα αλλά και με λίγο facefuck-deapthroat.

Στη συνέχεια ήταν σειρά μου να την περιποιηθώ με πολύ όμορφη ανταπόκριση, η κοπέλα έτρεμε. Εφαρμογή προφυλακτικού, έναρξη σεξ και εναλλαγές στάσεων. Πραγματικά νομίζω δεν έχω νιώσει τόση ζεστασιά ούτε με κάποιες κοπέλες μου. Με τη Μόνικα κάναμε έρωτα,μου είπε στο τέλος ότι πέρασε και αυτή πολύ καλά και ότι είχαμε πολύ καλή χημεία.
Δε ξέρω αν ήταν λόγω χημείας αλλά η κοπέλα κάνει μοναδικό service το μόνο που της λείπει είναι ένα σετ βυζάρες.
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
De marco 156
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
1.677
Πόντοι:
4.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Andrew256, Invisible Man, jimy.m.

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού