Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η γνωριμια με την Αλινα εγινε πριν ενα μηνα σε αλλο ίδρυμα που εργαζοταν η κοπελα.
.Η Αλίνα βγηκε χαμογελαστη και ευχαριστη στο σαλονι και συστηθηκε σε εμας.Τη ρωτησα απο που μας ερχεται και μου ειπε απο τη Πολωνια.Τα ελληνικα της ειναι παρα πολυ καλα αφου ζει στην Ελλαδα τα τελευταια 10 χρονια.
Η κοπελα αν και εχει παραπανω κιλα για τα προσωπικα μου γουστα με κερδισε αμεσως με το χαμογελο τις ματαρες και το στυλ που βγηκε στο σαλονι.
Το ενστικτο μου με οδηγησε να τη δοκιμασω και δεν εχασα.Εχει κοκκινα βαμμενα μαλια. σαρκωδη χειλη και απιστευτες ματαρες.Ειναι μετριου αναστηματος χωρις τα τακουνια ενω πανω σε αυτα δειχνει γυναικαρα.Εχει μεγαλα φυσικα βυζια και παρολο τα παραπανω κιλα που εχει στη κοιλια το υπολοιπο σωμα ειναι πολυ καλο και εχει και πολυ ομορφη και λεια επιδερμιδα,αποδειξη οτι εχει προσεξει τον ευατο της.Ηλικιακα κοντευει τα 40.
Αν και πρωτη φορα μαζι της με εφταξε παρα πολυ με τα προκαταρκτικα της και στη συνεχεια περασε σε μια παρα πολυ καλη πιπα με τα ματια της ανοιχτα καρφωμενα στα δικα μου.Ηταν μεγαλης διαρκειας και με πολυ καλο περασμα απο τις μπαλες.Η μουν λιγο κουρασμενος και δεν ηθελα να κουραστω πολυ και γι αυτο σηκωθηκα και τελιωσα στα βυζια της ενω εκεινη τα χαιδευε και με κοιταζε προστυχα.
Το αλλο πρωι οταν ξυπνησα μιλησα με το Ζιρο στο τηλεφωνο για την ανακαλυψη μου.Κατα περιεργη συμπτωση οσο μπορει να θεωρηθει βεβαια για τη περιπτωση του ζιρου μου ειπε φανερα ενθουσιασμενος οτι τη ξερει απο το μασαζ στη Βλαχοπουλου και οτι ειναι ατομαρα.Οσο περιεργη και να μην ειναι συμπτωση το περιεργο ειναι οτι αυτος δεν ειχε περασει ποτε μαζι της...και μιλαμε βεβαια για γυναικες που αρεσουν πολυ περισσοτερο σε αυτον απο οτι σε μενα.Ομως η καβλα που βγαζει η ζεστασια και η τεχνικη της δε μπορει να αφησουν κανεναν ψαγμενο οδοιπορο ασυγκινητο.
Η επομενη επισκεψη εγινε στο σπιτι της Βλαχοπουλου και διηρκεσε 1 ωρα.Σε αυτο το σπιτι δεν ειχα ξαναερθει,δε παω ποτε σε μασαζ οποτε δεν ειμαι και ο καλυτερος κριτης για το χωρο η να το συγκρινω με αλλους παρομοιους.
Το μασαζοκρεβατο ειναι μικρο αλλα βρηκαμε τη λυση με στρωματακι στο πατωμα για περισσοτερα κολπα και σεξουαλικες φιγουρες.
Ξεκινησε με αισθισικο μασαζ ενω παραλληλα χρησιμοποιουσε τη γλωσσα και τα στηθη της σε ολο μου σχεδον το σωμα ενω εγινε και rimming αλλα με μικρη διαρκεια.Μετα απο 15 λεπτα και αφου ειχα αναψει αρκετα ξεκινησαμε τα γλωσσοφιλα.Μυριζε ωραια και φιλουσε βαθεια με γλωσσα ενω χρησιμοποιουσε τα χερια της για να με ανεβασει ακομα περισσοτερο¨ χαιδευοντας ποτε το πεος ποτε τις μπαλες.
Σηκωθηκα και εκεινη ξεκινησε ενα πολυ καλο στοματικο, ακομα καλυτερο απο τη πρωτη φορα.Αυτη τη φορα το τελος ηρθε μεσα στο στομα της,αν και αρχικα ειχε αρνηθει τελικα μου εδωσε και την υψιστη χαρα που μπορει να δωσει μια γυναικα κανοντας στοματικο σε εναν αντρα.
Βγηκε και ξαναγυρισε και η αναπνοη της μυριζε λιστερινγκ.Ξαναξεκινησε παλι τριβωντας τις βυζαρες της επανω στο πεος μου που ηταν ετοιμο για το β γυρο.Η πρωτη σταση ηταν στο ορθιο με εκεινη να κρατιεται στο μασαζοκρεβατο φορωντας τα ψηλα τακουνια της γιατι διαφορετικα δε θα μπορουσαμε να κανουμε αυτη τη σταση.Η συμμετοχη της ειναι αληθινη με εντονα βογγητα ενω γινεται μουσκεμα για πλακα.
Ξαπλωσαμε στο πατωμα παμω στο στρωμα που ειχαμε..θα μπορουσε να ημασταν σε διακοπες η σε καποια παραλια.Καθησε πανω μου και κουνιονταν στην αρχη αισθησιακα με κυκλικη κινση της μεσης και της λεκανης κατι που εμπειρες γυναικες μπορουν να κανουν.Μειναμε σε αυτη τη σταση για αρκετη ωρα με την Αλινα να κουνιεται και να γλυφει τα βυζια της ενω δεν καποιες φορες ρουφαγε και τα δαχτυλα των χεριων μου.Σε ολη τη διαρκεια οι ματαρες της ειναι ανοιχτες και γυαλιζουν απο ηδονη.Το τελος ηρθε στα τεσσερα και με εμενα να ανεβαζω τρελλες στροφες ενω εκεινη ελεγε κακες λεξεις και στα πολωνικα αλλα και στα ελληνικα.
Η κοπελα ειναι τιμια,ειναι εργατικη και ζει 100% αυτο που κανει,ειναι φιλοτιμη και τιμαει τα χρηματα της οπως αλλωστε οι περισσοτεροι συμπαρτιωτες της σε οτι δουλεια και κανουν.
Απευθυνεται σε εμπειρο κοινο και οχι σε αυτους που ψαχνουν μοντελακια και πιπινακια,εμενα με κερδισε με τη συμπεριφορα της και το ταπεραμεντο της και ειναι στις επιλογες μου
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2017
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
2 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
240
Πόντοι:
5.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, HONDACRV, satyrus και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού