Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 36 10
Μασατζίδικα 55828
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Σάντρα – Paradise/Μπακνανά 47

Είχα ακούσει καλά λόγια για το μασάζ της Σάντρας στο πρότερο Μπ47. Στιγμιαία, τυχαία και ενστικτωδώς αποφάσισα να πάω στο τωρινό Μπ47.

Κοντό ξανθό μαλλί, χαρακτηριστικό πρόσωπο, ανεπτυγμένο σώμα ~1,70μ., με καμπύλες αλλά και δυνατό, στήθος φυσικό και πλούσιο. Νομίζω δεν είναι πιπίνι (στην πρόβλεψη της ηλικίας πέφτω έξω συνήθως, οπότε και μπορεί να τα λέω λάθος).

Εξαιρετικά σοβαρή επαγγελματίας και φαίνεται πολύ καλή γνώστης του μασάζ. Φαίνεται να έχει δεξιότητες σε πολλά είδη. Πηγαίνοντας στη Σάντρα νοιώθεις ότι ορίζεις από την αρχή το μασάζ, το ανακαλύπτεις πάλι και επαναπροσδιορίζεις τη σχέση με αυτό. Νομίζω ότι κάνει μια τάξη/σκάλα πάνω από το μασάζ της εποχής. Διαστημικό!! Συνδυάζει διάφορα. Δεν είναι ότι θα σού κάνει απλή χειρομάλαξη. Έτριψε αλύπητα, υπερθερμανθήκαμε μαζί, δούλεψε με χέρια και πόδια, έκανε ρεΐκι, σιάτσου, μού έκανε κλειδώματα, σωματοτεντώματα, θεράπευσε και αποκατέστησε τα στραβά και ανάποδα του σώματος μου. Πειραματόζωο ο δικός σου (αστειεύομαι)!! Όσα μπορούσε δλδ, τι να πρωτοπρολάβει? Έκανε διάγνωση προβλημάτων στην αρχή και κάθε τόσο, και μού τα ανέφερε στο τέλος. Μού είπε επίσης τί να της θυμήσω να κάνει, σε περίπτωση που ξαναπάω. Άλλα τα ένοιωθα και τα ήξερα και άλλα όχι. Κουράστηκε, ίδρωσε, λαχάνισε. Τα πάντα από τα κάτω μέχρι τα πάνω μου, μπρος και πίσω. Πολύ ώρα κράτησε το 1ο μέρος, άλλοτε με δυνατό μασάζ μέχρι στιγμιαίου πόνου, και άλλοτε θερμαντικό, και άλλοτε ηπιότερο. Ασταμάτητες εναλλαγές μαλάξεων, κινήσεων και στάσεων. Ιεροτελεστία! Αισθανόμουν τη Σάντρα να μού παίρνει την αρνητική ενέργεια και να μού δίνει θετική. Δεν ήθελα να τελειώσει όλη αυτή η τελετή. Στη συνέχεια, στο συντομότερο σε διάρκεια 2ο μέρος με απαλές, αργές κινήσεις, και όπου χρειαζόταν αυξάνοντας την ένταση με χαλάρωσε πλήρως. Επαγγελματικού χαρακτήρα, θεραπευτικό θα το έλεγα, όμως με ευγένεια και τρυφερότητα, και φυσικά χωρίς σαλιαρίσματα, αλλά με δεξιοτεχνικό φραπέ, με καλαμάκι, και με μπριζόλες. Όχι φιλεναδίστικο, όχι αστερίστικο στυλ. Είναι προφανές ότι με συμβατικούς όρους το μεγάλο βάρος πέφτει στο 1ο μέρος. OK, 1st vs 2nd part perhaps quantitatively unbalanced in terms of time allocation, αλλά σε ποιοτικούς όρους όχι και τόσο. Καταληκτικά, δεν με χάλασε καθόλου όμως. Κάθε άλλο – το καταφχαριστήθηκα. Και θα το επαναλάβω. Eκτίμηση μου: Αν και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν την συνιστά έντονα γι αυτούς που δίνουν το μεγάλο βάρος στο κλασικού/παραδοσιακού τύπου 2ο μέρος, ωστόσο επειδή ακούει τις ανάγκες μπορεί να δώσει την αναγκαία μεγαλύτερη βάση στο 2ο μέρος. Θα δείξει. Νομίζω όμως ότι με τη Σάντρα πρέπει να ξεκολλήσω από το χωρισμό σε 1ο και 2ο. Ένα ενιαίο είναι με μη προκαθορισμένες και μη τυποποιημένες κινήσεις. Παρέδωσα το σώμα μου σε κείνη και έγινε ένα με εκείνη.

Λιγομίλητη ενόσω δούλευε, και καλά έκανε διότι ήταν αδύνατο να μιλάει με τον έντονο, δυναμικό –σχεδόν παθιασμένο- ρυθμό που δούλευε. Συζητήσαμε τα προβλήματα μου στα διαλείμματα. Έφυγα άλλος άνθρωπος. Πριν φύγω μού έδωσε και οδηγίες για το υπόλοιπο της ημέρας. Α, να συμπληρώσω ότι έχει αίσθηση του χιούμορ. Με ειλικρινές χαμόγελο, όπου ταιριάζει δλδ. Επίσης, προσέχει την καθαριότητα.

Συμπερασματικά: Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Και αξίζει να ξαναπάω για όσες φορές μού επιτρέπουν οι συνθήκες. Tο σώμα μου έχει ανάγκες, και η Σάντρα φαίνεται να τις καλύπτει. Όποιος βιαστεί να μιλήσει για προμοτοαγαπουλίαση κάνει μεγάλο λάθος, δεν παίζει αυτό, αυτά τα έθαψα και έκανα και τα μνημόσυνα τους. Eκτίμησα αφάνταστα τη δουλειά της. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι προσπαθεί να διαγνώσει τις ανάγκες του σώματος (ή της λέω εγώ) και να προσαρμόσει τη δουλειά της κατάλληλα και να θεραπεύσει τα προβλήματα του. Σε οποιοδήποτε σημείο! Το μασάζ δεν είναι η πρόφαση για κίνκυ φάσεις. Οπότε όλες οι ενδεχόμενες θεραπείες παραμένουν μέσα στο παιχνίδι.

Σημ1. Τέλος εκρηκτικό για μένα. Εκείνη ήταν BLR. Όταν βγήκα στο δρόμο, προσπαθούσα να θυμηθώ πού είχα παρκάρει!
Σημ2. Προφανώς και θα ξαναεπισκεφθώ όλες τις (άλλες) αγαπημένες μου που μού συμπεριφέρονται άψογα. Επιθυμώ να ξαναζήσω τα συνηθισμένα μας. Απλώς η Σάντρα είναι άλλη κατάσταση.

Ο χώρος με A/C, ντουζιέρα, πετσέτα, παντόφλες, οινόπνευμα, κουζινόχαρτο.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 artem82, kostaskkk, napoleonV1 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2017
Ωραια κριτικη.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1