Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 34 10
Μασατζίδικα 112101
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επισκεψη σε αυτη τη Ρωσομιλφοφωλιά Σπασίκλας
Ηταν μεσημερι και υπηρχε κινηση στο μαγαζι, 2 κοπελες ηταν απασχολημενες στο δωματιο και ενα ακομα δωματιο μολις αδειαζε.
Στην πορτα ηταν η γκιλφ ξανθια Ναταλια παλια καραβανα στο μαγαζι, Περναει και αυτη στο δωματιο αλλα ειναι γυναικα για ειδικα γουστα λογω του προχωρημενου της ηλικιας της.
Επισης το Αλικακι η κοντη πετιτ αδυνατουλα ξανθια Ουκρανιδα ηταν επισης σε δωματιο οπως και το πολυ σεξυ μιλφ η Χριστίνα (καμερον Ντιαζ Έρωτας).
Ειδα την Τζενη λοιπον στο σαλονι μια Ταταρομιλφ με αδυνατο σωμα και σγουρο ξανθο μαλλι που εχω παρει παλιοτερα και δεν εχω τιποτα να θυμαμαι απο εκεινη τη συνευρεση.
Επισης παρουσες αλλες 2 Ρωσιδες μιλφ (τι αλλο Σπασίκλας) η Αναστασια συμπαθητικη με ωραια ποδια καστανη ειχε πιασμενα πισω τα μαλλια της και η Αννα την οποια και επελεξα.
Η Αννα ηταν η πιο καλοσυνατη, ανετη και χαμογελαστη στο σαλοναρισμα
Προκειται για μια γυναικα 45+ ετων με μετριο αναστημα λιγα κιλα παραπανω ομορφα κατανεμημενα σε ολο το σωμα, μεγαλο φυσικο στηθος 3+. Καστανοξανθη με συμπαθητικο προσωπο που εχει μια ομορφη αυρα, Την αυρα της σεξυ γειτονισας/θειας/ που ενω δεν ειναι κουκλαρα, εκπεμπει παντα εναν ερωτισμο που σου δινει την αισθηση πως μαζι της σιγουρα θα περασεις ομορφα.
Οπως και εγινε.
Ξερει παρα πολυ καλα ελληνικα, κανει καλο μασαζ με λαδακι και ακομα πιο ωραιο ειναι οτι πριν κανει μασαζ μενει μονο με το κιλοτακι αφηνωντας τις βυζαρες της με την μεγαλες ρωγες σε κοινη θεα. Ειναι ευχαριστος χαρακτηρας, χαμογελαστη , ευδιαθετη σου μεταδιδει μονο θετικα ενεργεια σε ολη τη διαρκεια που βρισκεται μαζι σου,
Στο δευτερο γυρο κανει παρα πολυ καλο στοματικο της παλαιας ρωσικης σχολης σε ολη την περιοχη και μολις ασχοληθεις λιγο μαζι της και γουσταρει λυνεται και δινει και φιλια στο στομα. Στο σεξ εχει παρα πολυ καλη συμμετοχη.
Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και σιγουρα θα την ξαναπροτιμησω .
Για 50 ευρω που κκοστιζει το 45 λεπτο προγραμμα νομιζω οτι ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη οπως και η Αλικη και Χριστινα του ιδιου καταστηματος
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2017
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Άννα
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
490
Likes:
36.701
Πόντοι:
41.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, Οξαποδω, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού