Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655334
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είχαμε πιάσει την πορνοκουβέντα με έναν ένα φίλο και μου έλεγε πως είναι δυνατόν να μην έχω περάσει από την Jessica ακόμα. Με άλλα λόγια μου έριχνε πορνοπαντόφλα. Τα επιχειρήματα μου ήταν ότι πρώτον δεν είμαι των μασατζίδικων (δεν τον έπεισα) και δεύτερον όταν θέλω να πηδήξω...θέλω να πηδήξω. Δεν μπορώ να πηγαίνω και αν είμαι τυχερός και την πετύχω ελεύθερη να πηδήξω αλλιώς να φεύγω με το πουλί ανά χείρας (εδώ μου έδωσε ένα δίκιο). Όπως και να έχει συμφωνήσαμε να κάνω τρεις καταδρομικές αποστολές και αν είμαι τυχερός ΟΚ, αν όχι τότε το χάσαμε το τεμάχιο. Έτσι και έγινε.

Ένα απόγευμα του Δεκέμβρη μετά την δουλειά εμφανίζομαι κομάντο στο ίδρυμα. Χτυπάω το κουδούνι και μπαίνω μέσα. Η ξανθιά κυρία με υποδέχτηκε και είπε στις κοπέλες να έρθουν. Επειδή δεν θέλω να ταλαιπωρώ τον κόσμο, ευγενικά της είπα ότι ενδιαφέρομαι για την Jessica. Αρνητική η απάντηση. Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο. ΟΚ της απαντάω θα περάσω μία άλλη φορά, ευχαριστώ πολύ. Αν θέλεις μου λέει μπορείς να περιμένεις 10 λεπτά να τελειώσει και μετά να περάσει μαζί σου. Τσισάκια χαράς και ευτυχίας λέρωσαν το σώβρακό μου μόλις το άκουσα. Κοίταξα ψηλά, ευχαρίστησα τον πορνοάγγελο που με προσέχει και πέρασα στο δωμάτιο.

Μπανιαρίστηκα και άραξα στο κρεβάτι της ευτυχίας. Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει το ανώμαλο κορίτσι με ένα πλατύ χαμόγελο. Στο πρόσωπο δεν με τρέλανε αλλά δεν με χάλασε κιόλας. Το σώμα της είναι πάρα πολύ γυμνασμένο. Πλάτη, κοιλιά, χέρια πόδια όλα είναι πέτρα. Ο κώλος της δεν είχε την τούρλα που περίμενα, είναι πιο κωλαράκι θα έλεγα αλλά πάλι πολύ καλοσχηματισμένος και σφιχτός. Στο στήθος θα έβαζα ένα 7άρι γιατί είναι λίγο σκληρό.

Ξεκίνησε με ένα μασάζ καθώς εγώ άπλωνα τα χεράκια μου σαν πόρνος για να ξεκινήσω το χούφτωμα. Επειδή έχω εμπειρία από επαγγελματικό μασάζ λόγω αθλητισμού δεν με εντυπωσίασε η τεχνική της αλλά είναι οκ για την περίσταση. Μετά από δέκα λεπτά γύρισα και ξεκίνησε μία πολύ καλή πιπάρα. Μπράβο στο κορίτσι, πολύ καλή η τεχνική, με πάθος, ζήλο, σάλια και deep throat. Για να μην μακρηγορώ η Jessica είναι πορνοστάρ. Τα κάνει όλα, ακολουθάει οδηγίες, παίρνει πρωτοβουλίες, αντέχει στο σφυροκόπημα και όλα με το χαμόγελο. Έγινε ένας δυνατός γύρος με κολπικό sex σε διάφορες στάσεις, πρωκτικό και πίπες σε κυκλικό πρόγραμμα, σαν προπόνηση πυγμαχίας. Το highlight της βραδιάς η Jessica στο κρεβάτι με το κεφάλι ανάποδα και ο Don όρθιος σε mouth fuck. Η κοπέλα το έχει το άθλημα και της αρέσει. Τελείωμα έγινε στο στόμα της κοιτώντας το μωρό από τον καθρέπτη να στραγγίζει το πιθηκίσιο πέος μου. Μία πραγματικά πολύ καλή πορνοεμπειρία που άξιζε κάθε ευρουδάκι.

Για να δώσω μία νότα αισιοδοξίας πιστεύω πως η Jessica θα επιστρέψει στον στίβο της μάχης. Αποχή έχει ξανάκάνει άλλωστε και στο παρελθόν. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι σε δυο τρεις μήνες θα την δούμε και πάλι να παλεύει με τα φίδια.

Κύριοι του forum να περνάτε καλά Καπέλο

Jessica ξεκουράσου και γύρνα πίσω στον λαό σου Καπέλο

ο μρθνδρμς
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Jessica
Don Pornos
Ανώτερος
Εγγραφή:
18 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
5.966
Πόντοι:
8.615
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iakovos, anon., ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού