Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 168 10
Μασατζίδικα 221255
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Γεια παιδια,
Σπάνια γράφω κ αυτό γτ γράφω μόνο σε περίπτωση κασκαντέρ(σπάνιο) ή αν είναι να πω κάτι διαφορετικό από αυτά που γράφονται.

Σκάω λοιπόν Τρίτη στο μαγαζι στόχο ΒερόνικαΠροσκύνημα (που έχω ξαναπάρει αλλά όπως είπα κ πριν δν έγραψα κάτι γτ δεν είχα κάτι να προσθέσω, απλά εξαιρετική), Μαρία (μου είχε γυαλίσει την πρώτη φορά που πήγα) ή Λίζα (γτ ήθελα να την δοκιμάσω από Αχιλλέως). Μπαίνω στο μαγαζί κ περνάνε από μπροστά μου, πηγαίνοντας για πασαρέλα σε κάποιον άλλο, 4 κορίτσια. Βερόνικα, μία ψηλή (μάλλον η Ντανιέλα), Βικτώρια και Αλινα. Με περνάει άρον άρον σε ένα δωμάτιο, μάλλον επειδή κάποιος έπρεπε να φύγει. Μου στέλνει μόνο την Βικτώρια και την Αλινα. Ρωτάω,"μόνο αυτές οι 2 είναι?" Κ μου λέει η μία πέρασε στο δωμάτιο κ η Βερόνικα έχει ραντεβού. Σκέφτομαι: την έστειλε στο άλλο δωμάτιο όμως..Χμμμ; Δεν ρωτάω τπτ, λέω γάμα το. Σκέφτομαι να φύγω αλλά λέω, δεν ρωτάω τι έχει να προτείνει. Μου λέει πάρε την Αλινα, είναι καινούργια. Η αλήθεια είναι πως η Βικτώρια δεν μ άρεσε (κοντό μαλι, καστανοκόκκινο βαθύ, μιλφοφερνει προς 40, ίσως 40+). Η Αλινα όμως, κάτι θετικό μου έλεγε το βλέμμα της κ λέω θα περάσω με την Αλινα.

Η κοπέλα είναι γύρο στα 35, 1.60-5 το πολύ, καστανοξανθη, με πονηρό βλέμμα όταν το θέλει, λίγο χαλαρό αλλά ωραίο κώλο, άψογο δέρμα κ 1-1,5 στηθος στητο. Μπαίνω στο δωματιο, κλασικό το πρόβλημα με την καθυστέρηση στο ζεστό νερο. Βγαίνω κ έρχεται η κοπέλα κ με σκουπίζει. Με ρωτάει για μασάζ της λέω ναι. Σημείωση, σχεδόν καθόλου ελληνικά, ελάχιστα αγγλικά (Είναι από Ρωσία). Συνεννόηση λίγο δύσκολη αλλά τα κατάφερα μία χαρά. Είχε τρακ κ φαινόταν, ίσως δεν είναι μόνο η πρώτη φορά στο κατάστημα αλλά γενικά. Δεν χαλαστηκα, έχουν ενδιαφέρον οι πρωταρες.

Μασάζ καλό, σε όλο το σώμα με έμφαση πόδια, πατούσες κ αυχένας. Καλό ήταν, όχι τπτ εντυπωσιακό όπως μέχρι πριν λίγο καιρό στο μπακνανα ή παλιότερα στο Σ29 αλλά το προσπαθούσε κ το έδειχνε.

Μετα με ρωτάει αν θα συνεχισουμε με σεξ. Κ γυρίζω. Δεν με άφησε να σηκωθώ κ ήρθε από πάνω μου. Έκανε αρκετά προκαταρκτικα, με φιλιά κ γλυψιμο στο σώμα, πέρασε κ από τα μπαλάκια χωρίς να της το ζητήσω. Μετα έκανε πίπα χωρίς, πολύ καλή αργή κ βασανιστική με αυξομειώσεις στο ρυθμο κατά περιόδους κ χέρι χρησημοποιεί πολυ λίγο. Αν της κανείς νόημα δεν το χρησημοποιεί καθόλου. Μετα από μερικά λεπτά για να μην τελειώσω, σηκώθηκα κ την περιποιήθηκα εγώ λιγο, εκτώς από γλυφομούνι. Η αλήθεια είναι πως όσο κ να ήθελα να της το βάλω, ήθελα πάλι τσιμπούκι. Ξεκίνησε πάλι μόνη της, κ συνέχισε μέχρι που της έκανα νόημα ότι τελειώνω. Δεν βιάστηκε να το βγάλει από το στόμα της κ παίζει η πρώτη κ δυνατή δόση να την πήρε μέσα αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Μετα με σκούπισε καλά, κ με ρώτησε αν θα κάνω μπάνιο. Μπήκα μέσα, ενδιάμεσα αυτή ντύθηκε σιγά σιγα, (πάλι το πρόβλημα με το καθυστερημένο ζεστό νερό). Μιλήσαμε λίγο μετά (προσπαθήσαμε δλδ). Απ ότι κατάλαβα μάλλον ημουν ο πρώτος της πελάτης.

Γενικά είχα καλή εντύπωση κ την επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσω κ το προφυλακτικό.Κατσικογάμης Αυτή τη φορά ήμουν λίγο σκουριασμενος κ δεν είχα πολλές αντοχές (δεν με παίρνει οικονομικά για παραπάνω από 1 επίσκεψη το μήνα ή στους 2 μήνες κ προτιμώ να πάω πιο σπάνια από το να πάω σε μπουρδέλο πιο συχνα, η όλη φάση με το μασάζ με φτιάχνει). Επίσης η κοπέλα είχε τρακ κ φαινόταν σε κάποια σημεία (δεν θυμόταν πιο σημείο του κρεβατιού σηκώνεται στην αρχή π.χ.)

Σπάνια παίρνω την ίδια κοπέλα 2η φορά, γενικά μ αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα αλλά νομίζω αυτή θα είναι από τις εξαιρέσεις.

Στα γενικά τώρα σε σχέση με το μαγαζί, πάρκινγκ (δεν έχω άποψη, παω με μετρό γτ μένω βόρεια Αθήνα), χώρος άψογος, καθαρός πετσέτα μία χρήσης κ για το σώμα κ για το πάτωμα + παντόφλες σφραγισμένα όλα, κτήριο κ πρόσβαση: περνάς απαρατήρητος, υποδοχή: γενικά καλή, κερνάνε ότι ζητησεις ( λίγο περίεργη η φάση με τις κοπέλες στην αρχή) επίσης μου φάνηκαν λιγες. Την προηγούμενη φορά ήταν 6 κ 2 σε δωμάτιο.

Αυτά παιδιά, ελπίζω να βοήθησα. Καλές εξερευνήσεις σπηλαίων Κουλ
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Μέλος
6