Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 167 10
Μασατζίδικα 215707
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη στην περίοδο των γιορτών με σκοπό να πάρω την βερονικα άλλα εκείνη την ώρα έμπαινε μέσα στο δωμάτιο για πρόγραμμα μιας ώρας.Ολες οι άλλες κοπέλες που ήταν εκείνη την στιγμή στο ίδρυμα μπορούσαν να περάσουν στο δωμάτιο απ τις οποίες θυμάμαι μόνο τις δυο την Αναστασία και την μαρια με έμενα να επιλέγω την μαρια.
Η μαρια για όσους δεν την ξέρουν είναι μια νεαρή κοπέλα 23-25 ετών κοκκινομάλλα,γλυκό πρόσωπο και σώμα με κάποια παραπάνω κιλά με 2-3 τατου και πεσμένο βυζι.Επελεξα να πάρω το πρόγραμμα μιας ώρας Β2Β μασάζ με 100 ευρώ στο δωμάτιο με το στρώμα και το μασαζοκρεβατο.
Αφού έκανα πρώτα μπάνιο η κοπέλα ήρθε μετά από κανένα 5 λεπτό και μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα στο στρώμα το οποίο το φούσκωσε λίγο.Εγω την άκουσα και αυτή μου αλοιψε σε όλο μου το σώμα ζεστό λάδι ενώ τριβόταν πάνω μου με το σώμα της αισθησιακά και αργά στην αρχή ενώ στην συνέχεια πιο εντονα.Επισης με έτριβε έντονα στην πλάτη και στους ώμους.Μετα γύρισα όπου συνέχισε στο ίδιο μοτίβο το μασαζ ενώ γλωσσοφιλιομασταν(δεν πρέπει να της αρέσουν και πολύ) και της έγλυφα τα βυζάκια της και τον λαιμό της.Στην συνεχεία ξεκινήσαμε το σεξ με την μαρια να με εχει καβαλησει απο πάνω στον καναπέ και μετά με αυτήν στα 4 στο μασαζοκρεβατο όπου τελείωσα μετά από έντονο σφυροκόπημα.Κατα την διάρκεια ολου το σεξ ελεγε προστυχολογα του στιλ σκίσε με,εβγαζε έντονες κραυγουλες και μπορω να πω οτι το προσπαθησε.Αλλα στα προκαταρκτικα δεν το πολυεχει δεν είναι θερμή ούτε προσπαθεί πολύ να σε ανάψει.
Λιγη συζητησουλα για διαφορα θεματα με την μαρια να ειναι ανοικτη σε ολα και προσχαρη, ξανα ντουζακι μαζι και καπως ετσι τελειωσε το ραντεβού μιας και η ωρα είχε περάσει
Συμπερασματικα η μαρια είναι μια νεαρή κοπέλα με το χαμογελο στα χείλη,μέτρια εμφανισιακά αρκετά καλή στο μασάζ άλλα στο σεξ δεν είναι κατι το ιδιαιτερο.......μάλλον στο μέλλον δεν θα την ξαναπροτιμησω.
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαρία
mihla
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
21 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
194
Likes:
7.169
Πόντοι:
30.298
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, mad_max, doc_lin και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2017
Μόνο που η Αναστασία εχει σταματήσει... η Όλγα-ξανθια ελληνίδα, η Ελένη-νταρντάνα λευκορώσα, η Ντανιέλα πιπίνα... μπορεί
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1