Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 167 10
Μασατζίδικα 215700
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή απόγευμα οκτώ παρά . Προηγήθηκε πέρασμα από το Συγγρού 40-42 με σκοπό άλλη ,μια συνεύρεση με την Αλίσα αλλά απουσίαζε καθώς και απο το Συγγρού 108 που ήταν κλειστό . Πάλι σχετικά εύκολα πάρκινγκ στα γύρω στενά και ας ήταν Παρασκευή με ανοιχτά τα καταστήματα . Χτυπάω το κουδούνι κάτω , τίποτα , περιμένω λίγο χτυπάω ξανά πάλι τίποτα χτυπάω και μια 3η φορά και κάνω να φύγω , έχοντας απομακρυνθεί 4-5 βήματα ακούω τον ήχο , επέστρεψα άνοιξα την πόρτα και ανέβηκα στον 2ο.

Στην υποδοχή κλασσικά η μελαχρινή σερίφησσα , αυτή την φορά με πέρασε στο γραφείο/σαλόνι και αμέσως φώναξε τις κοπέλες για να τις δω. Ρόστερ λοιπόν , Βερόνικα ξανθιά με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και επιδερμίδα σχεδόν 1.5άρι στητό βυζι. Σιμόνα ξανθιά κανονικό σώμα ωραία πόδια 2άρι συν βυζί,Ιωάννα καστανή λεπτή με γυαλάκια 1,5άρι βυζί και Βανέσα μελαχρινή ψηλή με ωραίο κανονικό κορμί Λίκα και Αναστασία απουσίαζαν , έτσι επέλεξα να περάσω με την Βερόνικα . Προπλήρωσα στην σερίφησσα και η Βερόνικα με συνόδεψε στο δωμάτιο . Πηγαίνοντας για το δωμάτιο στον μακρύ διάδρομο είδα και μια ξανθοκάστανη νεαρή ρωσόφωνη με σπαστό μαλλί (ενδιαφέρουσα παρουσία)όπου έψαχνε σε ποιο δωμάτιο έπρεπε να μπει . Η Βερόνικα με ρώτησε αν θα κάνω μπάνιο , μου έδωσε πετσέτα και παντοφλάκια μιας χρήσης και αποχώρησε από το δωμάτιο.

Το δωμάτιο που μπήκα το Νο1 ήταν χειρότερο τελικά από το Νο5 που είχα μπει την πρώτη φορά... , το φως δεν ρυθμιζόταν οπότε είχες δυο επιλογές η θα το έχεις τελείως ανοιχτό ή κλειστό...Το ένα από τα δύο “παράθυρα” της ντουζιέρας είχε “πέσει” ενώ το ρουλεμάν που ρυθμίζεις κρύο/ζεστό ήταν σπασμένο προς το ζεστό οπότε έκανα φρεσκάρισμα με παγωμένο νερό , στα πλην ακόμα του δωμάτιού το πολύ μικρό και στενό μασαζοκρέβατο καθώς και η πάρα πολύ δυνατή μουσική που ακουγόταν, στο συγκεκριμένο δωμάτιο δεν είχε κρεμάστρα ή καλόγερο για να αφήσω τα ρούχα μου , είχε ένα όργανο γυμναστικής και τα άφησα εκεί , ενώ και ο μαύρος καναπές ήταν πάρα μα πάρα πολύ κοντός . Έκανα το μπανάκι μου και την ώρα που σκουπιζόμουν επέστρεψε . Έχει κλασσική ρωσόφατσα και ωραία επιδερμίδα ,δεν ήταν καθόλου βαμμένη , ετοίμαζε τα λάδια της χωρίς να βγάλει τις κόκκινες γόβες και την ρόμπα της .Μιλούσαμε , είπε ότι είναι 26 ετών και ότι έχει και σε άλλο μαγαζί στην Μεσογείων.

Ξάπλωσα μπρούμητα , ακόμα και από το πώς άπλωσε το λάδι κατάλαβα ότι σήμερα θα λάβω καλό μασάζ και όχι σαν την πρώτη μου φορά σε αυτό το μαγαζί. Ξεκίνησε από πλάτη και μέση , σωστές πιέσεις γνώριζε πότε να χρησιμοποιήσει τις παλάμες της πότε τις γροθιές της και πότε του αγκώνες της , συνέχισε με τα πόδια όπου συχνά πυκνά όπως χάιδευε τα μπούτια χάιδευε και τον πούτσο μου , ευτυχώς συνέχισε με μασάζ στις πατούσες , στην συνέχεια στα χέρια και στον αυχένα , μασάζ πάρα πολύ καλό για κάνα 40λέπτο τελείωσε με μαλάξεις στα κωλομάγουλα και ανάμεσα στα μπούτια μέχρι που έσκυψε στο αυτί και με ρώτησε αν θέλω να γυρίσω και αν είμαι καλά.

Γύρισα , μου ανασήκωσε λίγο την πλάτη του μασαζοκρέβατου και έβγαλε την ρόμπα της , έμεινε με τα ροζ εσώρουχα που φορούσε , “κατέβηκε” από τα κόκκινα τακούνια της και φάνηκε το πραγματικό της ύψος είναι ζυμαράκι... Άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο και τα αρχίδια μέχρι που τον έκανε τούρμπο , έσκυψε και τον πήρε όλο στο στόμα της , κατευθείαν deep throat , εγώ γλίστρησα το χέρι μου μέσα από το εσώρουχο της και έτριβα το μουνάκι της , συνέχισε την πίπα , πάρα πολύ καλή πίπα βαθιά και υγρή μείωνε τον ρυθμό μόνο για να γλύψει σαν παγωτό τα αρχίδια .

Ανασηκώθηκα στο κρεβάτι , της έβγαλα τα εσώρουχα , με αγκάλιασε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε , με το χέρι της μου έπαιζε τον πουτσο και εγώ χάιδευα και της δυο τρυπούλες της ενώ όταν ξέφευγα από το στόμα της φιλούσα τα βυζάκια της και με τις μικρές ρογίτσες της .
Σηκώθηκα την έπιασα και την τοποθέτησα ανάσκελα στο μασαζοκρέβατο και έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να απολαμβάνω το μουνάκι της και το κωλοτρυπηδάκι της και αυτή να απολαμβάνει τις “υπηρεσίες” μου...αφού την έγλυψα για αρκετή ώρα σταμάτησα . Σηκώθηκε πήρε προφυλακτικό από το τραπεζάκι , δεν μου το φόρεσε αμέσως , γονάτισε μπροστά μου ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον ρουφούσε λυσσαλέα... ευτυχώς λόγο άλλης κατάθεσης πριν από 1,5 ώρα είχα περισσότερες αντοχές αλλιώς θα με είχε τελειώσει , την σταμάτησα πήρα τον πούτσο μου στο χέρι μου και άρχισα να την βαράω στα χείλη και στα μάγουλα με αυτήν να αναστενάζει και να μου λέει ότι θέλει να την γαμίσω.

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση με αυτήν ανάσκελα στο κρεβάτι , μπήκα μέσα της και την γαμούσα πολύ δυνατά κα βαθιά και σε διάφορες παραλλαγές ...με τα πόδια της πάνω από τους ώμους μου με αυτήν ελαφρώς πλαγιαστά , σταμάτησα και της είπα να την πάρω πισωκολλητά , την έστησα στα τέσσερα με το κορμί της να εφάπτεται στο μασαζοκρέβατο αλλά δεν την βόλευε πολύ αυτή η στάση λόγω του ότι είναι κοντούλα και έτσι στήθηκε στα τέσσερα πάνω στο μασαζοκρέβατο , δυνατό σφυροκόπημα πισωκολλητά με αυτή να κοιτάει αλλά και να βάζει αντίσταση με τα χέρια της στον καθρέπτη που ήταν μπροστά της...Όταν ένιωσα ότι πλησιάζει η ώρα να τελειώσω σταμάτησα , ίσα που πρόλαβα να βγάλω το προφυλακτικό και να καθίσω στον κοντό καναπέ , γρήγορα γρήγορα γονάτισε μπροστά μου και αφού για πολύ λίγο με ρούφηξε άρχισα να χύνω στο πρόθυμο στοματάκι της , με στράγγισέ , σηκώθηκε και τα έφτυσε στο χαρτί του μασαζοκρέβατου .

Γρήγορα γρήγορα άρχισε να τακτοποιεί φόρεσε τα εσώρουχα της και την ρόμπα της και πήγε να μου φέρει νερό που της ζήτησα. Μπάνιο δεν έκανα μίας και θα πήγαινα μετά σπίτι μου . Επέστρεψε μου έφερε το νερό και μου είπε ότι μείναμε τελευταίοι στο μαγαζί μίας και όλες οι άλλες κοπέλες είχαν αποχωρήσει . Αφού ντύθηκα και μιλήσαμε με συνόδεψε μέχρι την πόρτα με φίλησε και με καληνύχτισε.

Στο δωμάτιο , έκατσα λίγο πάνω από μία ώρα , μια ώρα που ήταν γεμάτη , πολύ καλό μασάζ , πολύ καλή πίπα και καλό σεξ , πρώτη φορά που παίρνω την Βερόνικα και άνετα θα έπαιρνα ξανά , όταν ξαναπάω βέβαια και δεν περάσω με Λίκα και Αναστασία που ακόμα δεν της έχω δει (την Αναστασία την θυμάμαι βέβαια λίγο από το Δημοκρίτου)βέβαια να πω ότι και οι άλλες 3 κοπέλες που είδα βγάζοντας έξω την Ιωάννα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εμφανισιακά. Καμία σχέση το ρόστερ με την πρώτη μου επίσκεψη όπου υπήρχε μόνο η Βερόνικα που τότε δεν την είχα δει και η Κάτια όπου πέρασα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2016
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.676
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού